fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG VELHOLDT EJENDOM.

Del bolig

Velkommen til Skalsbygård - en dejlig ejendom, der ligger nær ved mark og skov og tilbyder jer et nyt hjem med masser af plads til familien. Udbygningens tre længer har mange anvendelsesmuligheder, og der er anlagt en smuk og velholdt have med lysthus og terrasse.

Stuehuset er opført med en lys og behagelig stue, der ligger i åben forbindelse med spisestuen, hvor I kan underholde jeres gæster og servere en skøn middag. En brændeovn binder de to rum sammen, og stuens forskellige afdelinger kan nemt indrettes efter lyst og behov. Den lyse og lette atmosfære fortsætter i det store køkken, som er holdt i et tidløst design med hvide fronter og masser af bordplads til madlavningen, og I kan snildt etablere en spiseafdeling, hvor I mødes til hverdagens måltider. Et badeværelse med bruseniche ligger ud til et gangareal, og fra entreen kan I tilgå et gæstetoilet. I finder tre værelser i stueetagen, mens første sal præsenterer sig med yderligere to hyggelig værelser, og dertil består boligen af et godt bryggers og et fyrrum.

Omgivelserne er den rene idyl med åbne marker, hvor kornet bølger i vinden, og der er lagt tid og kærlighed i haven, som stiller an med spændende blomsterbede og en græsplæne, hvor der nok kan spilles fodbold. En flagstang lader jer markere mærkedagene på behørig vis, og med både terrasse og lysthus er der flere valgmuligheder, når eftermiddagskaffen skal serveres i det fri. Udbygningens tre længer er opført med stald, lade og flere disponible rum, ligesom der også er garage til bilen, og den store gårdsplads giver rig mulighed for gæsteparkering.

Beliggenheden er særdeles fredelig og landlig med flere skovområder i nærheden - alligevel er der kun fire minutters kørsel til Mern, hvor alle hverdagens behov kan dækkes. Her kan børnene gå i skole eller blive passet i den lokale daginstitution, ligesom der også er mulighed for at handle ind, og kører I fem minutter i den anden retning, ender I ved Sandvig Havn, hvor I kan gå tur og nyde udsigten over havet.
Skovlinien 2B, 4735 Mern
Pris:
2.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
14187
Værelser:
7
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1890
Ejerudgift pr. md.
3.004 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter