fbpx
Plantegning Zoom

NATURSKØNT FRITIDSHUS PÅ IDYLLISKE ORØ

Del bolig

NATURSKØNT FRITIDSHUS PÅ IDYLLISKE ORØ

Turen går til Isefjordens ubetingede perle, Orø – her får I unik mulighed for at trække jer tilbage i en rolig ferieoase med fuld smæk på de naturskønne omgivelser. Findes der egentlig et bedre sted at tilbringe sine fridage end på en ø, hvor fællesskab, frisk luft og frodige fristelser er nogle af nøgleordene?

Lad os allerførst tage et kig på det herlige fritidshus, der bliver jeres daglige sommerbase. Huset fra 1949 råder over et samlet grundareal på svimlende 1358 kvadratmeter, så I får selvfølgelig serveret godt med skønne udearealer. Den overdækkede terrasse står klar til alle jeres grillaftener, mens den store græsplæne kalder på ungernes fantasifulde leg. Desuden får I glæde af et praktisk skur og en carport til bilen.

Den kongeblå bjælkehytte fører sig frem med 87 kvadratmeter fordelt på et rummeligt stuemiljø med brændeovn, et hyggeligt køkken, tre soveværelser og et badeværelse med brus. Jeres bløde møbler vil sætte prikken over i’et, og de lyse, indflytningsklare rammer tager glædeligt imod jer med en behagelig atmosfære.

Orø er placeret midt i Isefjord og har pr. 2018 et befolkningstal på 910 – og tallet er støt stigende. Hvis I ikke helt er klar til at tage springet som fastboende øboere, så er dette fritidshus en oplagt løsning, da I kan tilvælge øens natur, fællesskab og rige foreningsliv, lige når det passer jer. Det tager nemlig kun en time at komme hertil fra København, og fra Holbæk kan I tage færgen med en overfartstid på 30 minutter.

Man forstår godt, hvorfor øen er velbesøgt af turister, for de herlige fristelser inkluderer blandt andet en dyrepark, Hegneskoven, hyggelige gårdbutikker og Dagli’Brugsen, som I når efter ti minutter på cyklen. Ja, og så er I naturligvis omgivet af vand til alle sider, hvilket selvsagt skaber de bedste forudsætninger for at nyde sommerferien.

Man skulle næsten ikke tro, at Orø er en lille ø, som kun er forbundet til fastlandet via færgeforbindelser, for kulturlivet er sprudlende med gallerier, flere museer og spændende spisesteder. Vi tør godt at love, at I næppe kommer til at kede jer med sommeradresse på Orø – de lokale beboere står side om side med alle sommerhusejerne og byder jer hjerteligt velkommen til et øparadis uden lige.


Skovhøjvænge 12, 4305 Orø
Pris:
975.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
87
Grund:
1358
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1949
Ejerudgift pr. md.
1.246 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter