fbpx
Plantegning Zoom

Nyopført luksus fritidshus i attraktive Dronningmølle

Del bolig

For enden af Skovduevej, som er en blind vej. finder I dette skønne fritidshus, der er opført i efteråret 2019, og derfor er supermoderne med den gode kvalitet i højsædet og i indflytningsklar stand.

Ejendommen er på 116 m2, som fordeler sig over en stor stue, et køkken, tre gode værelser, et toilet, et badeværelse med sauna samt et bryggers.

Stuen udgør hjemmets hjerte. Det er det naturlige samlingspunkt, og her kan I sidde foran brændeovnen og nyde hinandens selskab. Her er flotte bjælker på væggene, en utroligt loftshøjde med ovenlysvinduer, der skaber et smukt lysindfald. I stuen er der også en stige, som fører op til en hyggelig hems.

Køkkenet, som ligger i forlængelse af stuen, fremstår lækkert og supermoderne. Her er den gode kvalitet højt vægtet, og det byder på nye hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine.

Værelserne er ganske indbydende og er alle tre lyse og pæne. Det samme gør sig gældende for toilettet, som også fremstår elegant med fine klinker på væggene. Elegant er også badeværelset, som har marmorlignende klinker på væggene, og som byder på jacuzzi. Fra jacuzzi´en kan I gå direkte ind i saunaen.

Med til ejendommen hører også et godt bryggers med vaskemaskine og god plads til at sysle med husholdningsopgaverne. Derudover carport og redskabs rum.

Fra husets stue kan I træde ud på den store terrasse, som er delvist overdækket, og herfra kan I træde videre ud i den solrige have, som er privat og ugeneret. I haven finder I et sødt legehus, der er holdt i samme stil som huset, ligesom her også er et gyngestativ. Alt i alt meget børnevenligt.

Fritidshuset har en attraktiv beliggenhed i Dronningmølle, som særligt er kendt for sine smukke strande. Fra Skovduevej er der også kun 1.5 km til vandet, mens der ligeledes er 1.5 km til Rudolph Tegners Museum & Statuepark, der er et populært museum. Nærmeste handlemulighed, Netto, finder I kun 1.5 km væk.

Lyder dette helt nye fritidshus ikke som noget for jer?


Skovduevej 13, 3120 Dronningmølle
Pris:
3.385.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
116
Grund:
808
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
1.442 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter