fbpx
Plantegning Zoom

Bag skoven - tæt på Vesterhavet (Energimærke A1)

Del bolig

Lad roen indtræffe på Skovbrynet 1, hvor denne skønne trævilla er beliggende. Med sine 249 kvm og indbydende planløsning er villaen perfekt til børnefamilien, der gerne vil have et hjem med en rolig atmosfære og gode udendørsarealer.


I stueetagen får I hele to gode og rummelige stuer, hvoraf den største har loft ført til kip, store vinduespartier og en åben forbindelse til køkkenet, hvilket giver jer et opholdsareal, der emmer af lys og plads. Her kan I indrette lige, som I ønsker, og med hele fire døre ud til terrassen er I sikret masser af frisk luft og fuglefløjt inden døre, samtidig med at I kan forlænge opholdsarealet udenfor.


Hanstholm køkkenet er opført med elementer i et klassisk, lyst design, hvor I har gode muligheder for en stor spiseafdeling til hele familien, og der er masser af opbevaringsplads i spisekammeret! Fra køkkenet kan I gå ud I bryggerset, hvor der er vaskefaciliteter og masser af plads til alle de huslige sysler. Stueetagens værelse tilgås herfra, der er oplagt som kontor eller hvad end, I har behov for, og også her er der indtænkt ekstra opbevaringsplads!


Resten af hjemmets rum består af to værelser og to badeværelser. De to værelser er begge lyse og pæne med plads til forældresoveværelse eller børneværelse, og I får enten skabsplads eller en hel garderobe. Badeværelserne fremstår i ens stil, med flisebelagt bruseniche og skuffeplads med et strejf af naturfarver, og på førstesalen opgraderes der med et fritstående badekar i flot stand!


Hjemmets ydre prydes virkelig af de skønne, grønne omgivelser. Træterrassen, der snor sig om villaens sydvendte side, giver gode muligheder for at samle jeres nærmeste til hyggelige stunder eller blot nyde morgenkaffen i det fri. I har masser af grønt areal, som I kan udnytte lige efter jeres ønsker, om I så vil have plads til børneleg eller anlæggelse af en køkkenhave. I får solcellepaneler på taget og skur samt garage, der er opført i samme flotte, mørke stil som villaen.


Med en placering i Tornby ligger I dejligt indkranset af træer, så I er sikret fred og ro, samtidig med at I kun er otte km fra Hirtshals midtby 10 km til Hjørring, hvor I finder masser af indkøbsmuligheder og caféer! Gider I ikke så langt, så kan de daglige indkøb klares i Tornby, hvor I også finder gode fritidsaktiviteter, og der er masser af skoler og dagtilbud at vælge imellem i området. I har Rævskær Strand fire km væk, og I kan nemt komme rundt til Nordjyllands andre dejlige byer og naturskønne lokationer!


Skovbrynet 1, 9850 Hirtshals
Pris:
4.035.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
249
Grund:
6779
Værelser:
5
Energimærke:
A1
Bygget/ombygget:
2013
Ejerudgift pr. md.
3.171 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter