fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG ETPLANSVILLA MED GOD PLANLØSNING

Del bolig

Denne etplansvilla egner sig til en bred køberskare – det gælder alle lige fra familier til enlige og par i alle livets stadier. Kvaliteterne står i kort sagt i kø for at melde sig på banen, og det hele toppes med en attraktiv beliggenhed, hvor I er sikret en nem og bekvem hverdag.

Her i Annisse Nord er der højt til himlen, og ser I det hele oppefra, så befinder I jer mellem Danmarks største sø Arresø og Gribskovs frodige skovområde. Skulle der være børn på matriklen, vil I desuden sætte stor pris på de 750 meter til både daginstitution, skole og fritidsaktiviteter. Når der skal handles til aftenens menu, har I kun fem minutters køretur ind til Helsinge, som står til rådighed med flere fine indkøbsmuligheder, et stemningsfuldt byliv og et spændende butiksudvalg. Samtidig har I rig mulighed for at nyde naturen, som venter lige udenfor hoveddøren.

Villaen, som vi nu skal have et nærmere kig på, er opført i 1966, og den fordeler sig over 119 gode og gennemtænkte kvadratmeter. Boligen fremstår både lys, veldisponeret og indflytningsklar, og den ledsages naturligvis af et dejligt udeareal takket være den 1.000 kvadratmeter store matrikel. Den byder både på indkørsel, carport, grønne bede, et stort græsareal samt diverse hyggekroge, hvor den syd- og vestvendte terrasse udmærker sig særligt.

Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og som vi allerede har afsløret, er den velegnet for en bred målgruppe. Planløsningen viser sig med tre gode og regulære værelser, der lægger sig på række, og fra dem er der nemt afsæt til husets badeværelse, der bl.a. har separat bruseniche. Der venter selvfølgelig også en entré, et rummeligt bryggers med skabsplads, vaskefaciliteter og egen udgang – men det hele toppes med et stort og funktionelt spisekøkken samt en hyggelig vinkelstue, hvorfra der er udgang til terrassen og haven.

Vil I opleve ejendommen med egne øjne, så står vi klar med en fremvisning.


Skovbakkevej 3, 3200 Helsinge
Pris:
2.045.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
119
Grund:
1000
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
3.164 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter