fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MULIGHEDSRIG ETPLANSVILLA MED TILHØRENDE GRØN HAVE

Del bolig

Søger dig og familien nogle nye rammer at kalde hjem - hvor der i den grad er mulighed for at sætte eget præg på indretningen - så er hjemmet beliggende på Skovbakken 46 i Esbjerg N. måske jeres nye adresse. Velkommen!

Villaen råder over 101 kvadratmeter, der tæller en entrée, et langt gangareal, hele fem værelser, et badeværelse med separat brus samt et stort køkken-alrum og stue. I køkkenet, stuen og på badeværelset finder du flotte trælofter, der er med til at skabe en strømlinet atmosfære gennem hjemmet. Værelserne trænger til en opdatering, hvis en topmoderne indretning trækker allermest - men rummene har potentiale til at fungere helt perfekt som børneværelser, forældreafdeling, kontorplads eller en helt fjerde løsning. Køkkenet har pæne fliser, rigeligt med bordplads og klassiske fronter, foruden opvaskemaskine til at klare hverdagens gøremål. Hjemmets interiør af ældre dato emmer af nostalgi, og villaens originale udtryk kan både bevares eller laves om - alt efter behov og ønske.

Villaen er opført i 1962, og tagets karakteristiske udformning matcher pænt murstensfacaden. Du får også et overdækket terrasseareal, der med en kærlig hånd kan blive et fantastisk spot med kig til den frodige, grønne have. Har du grønne fingre, er der masser af have at give sig i kast med, med både for- og baghave, der har græsplæne, buske og træer.

Villakvarteret lægger op til fine naboskaber og mulighed for legekammerater til børnene. Få gader væk finder du indkøbsmuligheder, og Esbjerg Storcenter tæt på tilbyder et bredt udvalg af butikker og spisesteder. Gjesing St. ligger blot 6 min. cykeltur fra adressen, og med under 5 km. ind til Esbjerg kommer du hurtigt og nemt til fritidstilbud, kulturelle aktiviteter og endnu flere shoppemuligheder. Esbjerg er Danmarks yngste by, hvilket vil sige, at området har undergået masser af forandringer i løbet af de sidste 150 år. Vartegnet ‘Mennesket ved Havet’, havnefronten og ferieøen Fanø er alle sammen skønne udflugtsmål for familien.

Er du ivrig efter at komme igang med gør-det-selv-projekterne, og dermed tage aktivt del i, hvordan dit kommende hjem skal tage sig ud, så tag endelig kontakt, så du kan opleve mulighederne, dette hjem giver!
Skovbakken 46, 6715 Esbjerg N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
101
Grund:
790
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter