fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN OG BELIGGENHED NÆR BY, HAVN OG NATUR

Del bolig

I gåafstand fra Vordingborgs bymidte og alle hverdagens gøremål ligger en lys lejlighed, der kan komme til at danne gode rammer om parrets, førstegangskøbernes eller den nystartede børnefamilies tilværelse. Læn jer tilbage på den lukkede, solrige altan og nyd en grøn udsigt til åbne vidder. Helt klart et kig værd!

I bosætter jer i en lys, velholdt murstensejendom fra 1971. Omkring bebyggelsen udfolder sig store, grønne arealer, der både byder op til leg og socialt samvær med de andre beboere. På adressen er der desuden gode parkeringsmuligheder for biler og cykler.

Lejligheden præsenterer sig med en rummelig entré, der giver plads til at gemme sko og overtøj af vejen. Herfra kan turen fortsætte ind det lyse køkken, der byder på et tidløst design og velholdte elementer. I det store stuemiljø finder solens stråler ubesværet vej ind fra vest, og her kan I indrette jer med både sofaarrangement og spisekrog. I rummet giver døren jer hertil mulighed for at gøre rummet endnu større, når I inviterer selskabet med ud på altanen. Herude kan I indrette jer med havemøbler, læne jer tilbage og granske mod naturen i den endeløse horisont. I sommerens varme tid kan I åbne vinduerne og lukke solens energi ind. De resterende kvadratmeter udfolder sig på to værelser, mens I på badeværelset kan nyde separat bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

På denne adresse kommer I nær by, grøn natur og alle hverdagens gøremål. Bare 450 m. fra jer begynder alle Algades fristelser at tilbyde sig på stribe, og her finder I både indkøbsmuligheder, butikker og indkøbsmuligheder. Ja, fra adressen går I nemt til alt, uanset om destinationen hedder skole, idrætshal, øvrige daginstitutioner, station, biograf eller bowlinghal. Fra adressen kommer I også nær vandet og det hyggelige havnemiljø, som giver anledning til utallige gode gåture i det fri. Snupper I cyklen, kan I nå stranden på et lille kvarter, mens skøn natur også kan nydes langs Oringepynten. Weekendsudflugten kunne eksempelvis også tage jer til Masnedø, hvor der venter jer gode vandreruter.
Skoleparken 7, 3. 1., 4760 Vordingborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter