fbpx
Plantegning Zoom

TOVÆRELSES LEJLIGHED MED LUKKET ALTAN – FANTASTISK UDSIGT

Del bolig

I udkanten af Vordingborg ligger der en ejendom fra 1970 med udsigt til et åbent landskab – her udbyder vi en toværelses lejlighed med en god planløsning, som nu kan blive jeres nye hjem.

Med denne bolig kan I indrette en stemningsfuld stue, hvor det brede vinduesparti lader et dejligt lys strømme ind i rummet, og der er plads til både en spiseafdeling og et sofahjørne på det fine gulv. Køkkenet er holdt i en tidløs stil med hvide fronter, og der er installeret en opvaskemaskine, så arbejdsgangen bliver så komfortabel som muligt. Badeværelset er rummeligt; det er opført med et badekar, og i møblementet finder I plads til opbevaring. Fra entreen kan I tilgå et walk-in, mens der også er adgang til et værelse med en fredelig placering, og overalt i boligen bliver I mødt af en god atmosfære, så hverdagslivet kan udfolde sig i hyggelige omgivelser.

På den lukkede altan kan I nyde den fantastiske udsigt over markerne hele året rundt, og det vil være ligetil at indrette området med et par siddepladser. Ejendommen er bygget i en arkitektur, der er typisk for sin tid, og der er anlagt et grønt område med bord og bænke, hvor I kan opholde jer, når årstiden inviterer til det. Det er muligt at parkere bilen ved bygningen, der er en del af et fredeligt kvarter, hvor den åbne udsigt til markerne er allestedsnærværende.

På denne adresse vil I bo tæt på stationen, ligesom de gode busforbindelser i området bidrager til den offentlige transport, og de daglige indkøb kan foretages inden for fem minutters kørsel. Vordingborg centrum er en cykeltur væk; her kan I gå på opdagelse i forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud, ligesom byens historie også er spændende at udforske. Byens smukke placering ved havet må selvfølgelig også udnyttes, og I kan gå tur langs Nordhavnen eller besøge Oringepynten, når der skal ske lidt ekstra.

Skoleparken 2, 3. 1., 4760 Vordingborg
Pris:
670.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
2.847 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter