fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN VILLA MED VELHOLDT HAVE - CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af en ejendom fra 1965, der ligger i et fredeligt villakvarter i Gram, tæt på skole, indkøb og daginstitution. Boligen fremtræder i god stand med vinkelstue og tre fine værelser, og der er anlagt en velholdt have med terrasse.

Med til boligen hører en kælder, hvor husets badeværelse er placeret. Det er rummeligt med hvide fliser på vægge og gulv, ligesom der er opført en muret bruseniche - her finder I også en vaskemaskine. Desuden består kælderetagen af et viktualierum og et hobbyrum, mens trappen leder fra kælderen op til entreen i stueplan. Tre værelser er placeret omkring et gangareal som en særskilt soveafdeling, hvor I også kan tilgå et gæstetoilet, og det store værelse byder på en skabsvæg. Køkkenet er lyst og behageligt med masser af plads til opbevaring i skabene, og I kan etablere en mindre spiseplads, da rummet har en fin størrelse. En pladsbesparende skydedør åbner ind til stuen, der nemt lader sig indrette med både sofahjørne og spiseafdeling, og fra det brede, sydvestvendte vinduesparti er der direkte udgang til terrassen.

Haven er yderst velholdt med spændende staudebede, rosenbuske langs husmuren og en stor græsplæne, der omslutter huset. På terrassen kan tilværelsen nydes i sommermånederne - og det ganske uforstyrret, da området er hegnet ind. I det hele taget giver ejendom en flot førstehåndsindtryk med en smuk forhave og et hus, der holdt i røde mursten med mørke vinduer - desuden finder I også en garage på grunden.

Gram er en hyggelig by, der har alt, hvad I kan ønske jer af skole, indkøb og daginstitution, og boligen er endda så centralt placeret, at det kun tager syv minutter at gå i skole, ligesom den nærmeste indkøbsmulighed kun er 550 meter væk. I udkanten af byen ligger Gram Slot - et spændende udflugtsmål, der både inkluderer naturlegeplads og en smuk slotspark, der bestemt er et besøg værd, og I bliver på den måde en del af et område med sjæl og historie.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at se jer.
Skolekobbel 23, 6510 Gram
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
117
Grund:
700
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter