fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOVÆRELSES LEJLIGHED MED ALTANER OG SKØN HAVUDSIGT OG FÆLLES STRANDGRUND!

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af en lækker toværelses lejlighed med en fantastisk udsigt ud over Øresund fra den østvendte altan. Boligen fremtræder i god stand med et moderniseret køkken og et rummeligt badeværelse med separat bruseniche.

Denne ejendom er opført i 1963, og lejligheden er placeret på fjerde sal, hvor de to altaner skaber spændende uderum med morgen- og aftensol. Der er direkte udgang til altanerne fra henholdsvis værelset og stuen, og I kan glæde jer til spektakulære solopgange over havet fra den østvendte altan, mens I mod vest kan etablere jeres helt private oase i det fri med udsigt til trækronerne - på begge altaner er der god plads til både møbler og blomsterkrukker. Det er muligt at parkere ved ejendommen, der blot ligger få hundrede meter fra stranden.

I vil møde en lejlighed med en god planløsning, hvor den rummelige stue blot er adskilt fra køkkenet af en åbning, så der opstår en fin sammenhæng i boligen. I stuen kan I indrette jer med både sofaarrangement og spisebord, og der er en åben udsigt gennem det store vinduesparti, der også giver adgang til altanen. Køkkenet er helt moderne og stilrent i sit udtryk med hvide elementer og en sort bordplade, der skaber en flot kontrast - her er der selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Fra et gangareal kan I tilgå et værelse, et walk-in samt et badeværelse og et toilet, der ligger adskilt i denne bolig. Badeværelset er opført med en separat bruseniche, og der er indbygget en vaskemaskine i møblementet, som også har masser af skabsplads. Dertil består lejligheden af en entre.

Med denne attraktive beliggenhed kan I nemt besøge stranden, der kun befinder sig få hundrede meter fra ejendommen, og dertil vil I bo nær ved et stort skovområde, hvor mange naturoplevelser venter jer. Skodsborg station ligger kun fem minutters gang væk, så der er gode forbindelser med offentlig transport til andre dele af Nordsjælland og hovedstadsområdet - det er også muligt at tage bussen tæt på boligen. Hverdagens indkøb kan for eksempel foretages i Nærum, hvorfra I også nemt kan tilgå motorvejen.

En dejlig lejlighed med en fantastisk udsigt, som vi glæder os til at introducere jer til.
Skodsborgparken 42, 4. tv., 2942 Skodsborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
82
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter