fbpx
Plantegning Zoom

YDERST MODERNE 2 V MED STOR ALTAN - MULIGHED FOR 3 V!

Del bolig

En toværelses lejlighed på 85 kvm fra 2008 med lækre detaljer og et moderne design tæt på Høje Taastrups hyggelige og butiksfyldte byliv – det er den samlede boligpakke, der venter jer på Skjeberg Alle 35, 1. Tv. 

I bydes velkommen i lejlighedens møblérbare fordelingsentré, der på pæne, lyse gulve leder jer videre ind til hjemmets hjerte; det åbne køkken og stue. Dette rum emmer tydeligt af moderne indretning, da det tidløse køkken med alt i hårde hvidevarer ligger i åben forbindelse til den store stues spise- og sofaafdeling. Derudover er dette et skønt fællesrum, hvor I både kan samle jer på barstole ved køkkenøen, om spisebordet eller i sofaen og alle steder nyde godt af det fantastiske lysindfald de brede vinduespartier i begge ender af rummet sørger for. Et flot, naturligt lys dekorerer også lejlighedens soveværelse, der ligesom stue og entré prydes af flotte gulve samt har udgang til fransk altan. Til sidst rummer lejligheden også et stort badeværelse med gulvvarme i lækkert design med bruseniche opdelt af glasvægge, vaskemaskine og tørretumbler samt masser af skabsplads. Inventar kan efter aftale tilkøbes.

Ejendommen er opført i 2008, hvilket den moderne stil i lejlighedens indre også vidner om. Hertil er det tydeligt at fornemme på ejendommens gårdmiljø, at der lægges kræfter i den løbende vedligeholdelse, da den grønne plæne såvel som stierne og legehuset syner velholdte. Her kan I sætte jer på bænkene med en god kop kaffe og nyde godt af det rolige miljø. Trænger I dog til lidt mere privatliv, kan I hurtigt trække op på jeres altan, der med sine rummelige kvadratmeter har plads til både grill, havemøbler og urtehave samt sikrer jer skøn morgensol grundet den syd/østvendte placering. Fri parkering i området.

I er landet i et roligt kvarter med mange nybyggede boliger omkring, hvilket giver jer dejlige og pæne omgivelser at gå rare ture i, og er I til en længere gåtur, kan I besøge de små “byer”, grønne områder og legepladser i Høje Taastrups byområde Torstorp, hvor skole og institutioner også befinder sig. Mangler I at klare de praktiske indkøb, eller trænger I bare til en hyggelig shoppetur, kan I besøge City 2’s hyggelige butiksmiljø, der også tilbyder bowling og minigolf samt en stor, biograf. Til sidst skal det også nævnes, at Høje Taastrup stations gode offentlige transport og mange togforbindelser kan nås på under 5 minutter på cykel.

Lyder det som en tilværelse, I vil byde ind på? Så book en fremvisning allerede i dag!

Skjeberg Alle 35, 1. tv., 2630 Taastrup
Pris:
2.350.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
85
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
2.799 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter