fbpx
Plantegning Zoom

PRAGTFULD TREVÆRELSES LEJLIGHED I AALBORG C

Del bolig

Træd indenfor i en skøn lejlighed beliggende i centrale Aalborg på en stille sidegade til Boulevarden. Her er alt, hvad hjertet begærer altid i nærheden – om det er summende byliv, der er på dejlige Mølleplads, eller dejlige de grønne områder, der i midtbyen.


Denne fine bygning er opført i 1927, og lejlighedens arkitektur er derfor super fin med anderledes vinkler – samtidig med at planløsningen er virkelig veludnyttet. Fordelt på 68 kvadratmeter finder I entré, to værelser, en fin stue, køkken og badeværelse. Alt hvad I har behov for! Begge værelser er indrettet med store vinduer, og der skabes derfor et lækkert lysindfald – hvilket også er grundet lejlighedens placering på anden sal.


Den praktiske entré byder jer ind og kan lede videre til alle rum i hjemmet – det er altså det praktiske samlepunkt og rummer plads til garderoben. Bevæger I jer ud på badeværelset, er dette opført i tidløse materialer med separat bruseniche. Moderniteten gør sig også gældende for køkkenet, hvilket tager sig flot ud med god arbejdsplads i form af en lys træbordplade samt smarte opbevaringsmuligheder – her kan mange gode stunder skabes, da der er plads til et lille spisebord i dette rum. Vender I blikket mod hjemmets stue, har dette virkelig potentiale for at blive til et hyggeligt opholdsrum. De flotte, velholdte gulve og de store vinduer sætter rammen for en behagelig atmosfære – og I kan bare drømme jer til, hvilken oase dette kan blive. Hjemmets værelser rummer også gode muligheder for at indrette præcis som jeres ideelle ønskebolig.


Med det indendørs i orden skal det udenfor jo følge med, og her er virkelig ikke noget at pege fingre af. Her er der gårdmiljø, så cyklen kan parkeres, og bevæger I jer videre ud i byen, møder I hurtigt hyggelige caféer, shopping- og indkøbsmuligheder samt offentlig transport. Da boligen er beliggende lige ved det hyggelige Teaterkvarter, er kulturen lige om hjørnet, hvilket ligeledes forekommer i form af Aalborghus Slot og Musikkens Hus – Aalborg har altså et utal af dejlige tilbud, hvilket selvfølgelig også indebærer uddannelsesmuligheder, det hyggelige havnemiljø og charmerende, grønne parker.


Velkommen til!


Skipper Clements Gade 5, 2. th., 9000 Aalborg
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1927
Ejerudgift pr. md.
1.972 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter