fbpx
Plantegning Zoom

Lys, velholdt 2V’er med helt nyt køkken, stor altan og fri udsigt!

Del bolig

Der er gode ting i vente, når I nu vender blikket mod denne toværelses lejlighed i bebyggelsen på Skelvangsvej. I skal til den nordvestlige del af Randers, hvor I bor med cykelafstand til centrum og kun 200 meter fra nærmeste busstoppested, og her i bebyggelsen venter jer 63 skønne kvadratmeter på tredje sal i en klassisk 70’er-ejendom.

Bebyggelsen ligger højt i landskabet, og lagt sammen med lejlighedens høje placering i ejendommen kan I se frem til at bo med fri udsigt over nabolaget og den lange horisont. Udsigten kan nydes både fra stuen og ude på jeres store, vestvendte altan, men før I læner jer tilbage i aftensolen, kan det anbefales at tage turen gennem lejligheden, hvor de gode oplevelser fortsætter.

Lejligheden passer perfekt til såvel singlen som parret, og uanset hvem I er, vil I have nemt ved at finde jer til rette i de indbydende rammer af en lejlighed, som er tydeligt vedligeholdt og løbende opdateret. Entréen står for det fine førstehåndsindtryk, og foruden den pæne stand kan I også glæde jer over det indbyggede skab, der giver plads til sko og overtøj.

En velkomponeret planløsning sørger for, at der fra entréen er adgang til samtlige rum: Nyt køkken fra 2021 fra HTH med kombineret vaskemaskine og tørretumbler, fint badeværelse, stue og soveværelse. Soveværelset byder på alt fra morgensol til garderobeplads, mens I i køkkenet møder et tidløst indrettet rum, der giver jer såvel en opvaskemaskine som pladsen til en lille spisekrog. Dertil kommer badeværelset, hvor I ser et godt eksempel på et af lejlighedens moderne bidrag, for rummet prydes af rene linjer og tidssvarende design.

Til slut rundes turen af med manér i den dejlige stue, hvor I nemt finder plads til både en spiseafdeling og et sofahjørne, og I vil nyde effekten af den store mængde dagslys, der strømmer ind gennem de brede vinduespartier. Vinduerne indrammer samtidig udsigten, som kun bliver bedre, når I bevæger jer ud på altanen, hvor I kan indrette en sommeroase med lækre møbler og fine blomsterkrukker.

Velkommen til jeres næste boligkapitel.
Skelvangsvej 155, 3. tv., 8920 Randers NV
Pris:
525.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
1.702 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter