fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT 2 V’ER MED ALTAN OG EN TOPMODERNE INDRETNING

Del bolig

Velkommen indenfor i denne rummelige 59 kvm store lejlighed, hvor du møder et hjem med en god planløsning, lyse rum og kvalitetsmaterialer!

Fra entréen med højskabe til overtøjet kommer du ind i gangen, hvorfra du kan tilgå både stue og værelset, hvilket gør lejligheden dejlig delevenlig. Begge rum har flotte trægulve, og der er pæne vinduespartier til at sikre et skønt lysindfald over hele linjen. Køkkenet er holdt i en klassisk, nydelig stil, og kvadratmeterne er veludnyttede med opbevaringsplads på begge sider. Der er tilmed smukke klinker i køkkenet, hvilket er en dejlig praktisk løsning. Badeværelset har badekar og pæn vask, underskabe samt spejl - dette rum fremstår derfor som en naturlig forlængelse af hele boligens stilfulde udtryk.

Altanen er et skønt spot med plads til havemøbler og grill, og der er frit udsyn til grøn plæne og masser af træer. Her kan du nemt bruge mange timer i de varme sommermåneder med familie og venner.

Ejendommen er fra 1972 og tilbyder et stort grønt gårdområde med fodboldbaner og andre små hyggekroge rundt omkring. Gårdmiljøet kan frit anvendes efter behov eller blot bragtes fra den sydvestvendte altan.

Beliggende i Randers’ smukke grønne områder får du den perfekte kombination af rolige naturområder og spændende byliv! I nærområdet finder du indkøbsmuligheder, gode institutioner og skoler, samt hyggelige caféer og takeawaysteder lidt længere nede af Mariagervej. Med 18 min på cykel ind til Randers centrum kan du selv vælge det spændende byliv fra og til. Så hvis du hellere ønsker at slappe af efter en lang dag i trygge omgivelser, så er Nordre Fælled lige om hjørnet. Alt i alt en skøn lys lejlighed midt i vidunderlige naturomgivelser samt tæt på Randers centrum!


Skelvangsvej 151, 2. tv., 8920 Randers NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter