fbpx
Plantegning Zoom

FLOT 2-VÆRELSES MED ALTAN I ROLIGE OMGIVELSER I RANDERS NV

Del bolig

Vi har nu mulighed for at byde jer velkommen indenfor på adressen Skelvangsvej 141, hvor her venter jer denne skønne og lyse lejlighed, der med sine 61 kvm egner sig særlig godt som førstegangskøb, studiebolig eller som forældrekøb med mulighed for udlejning af det ene værelse - mulighederne er mange!

Lejligheden er beliggende på 2. sal i den flotte ejendom fra 1972, der fremstår særdeles velholdt og med et klassisk 70’er udtryk. Med til lejligheden hører også skønne udenomsarealer med både hyggekroge, borde/bænke sæt samt store grønne arealer, der byder op til picnicture og spil med vennerne. Fra lejlighedens altan har I også kig ud over et skønt område uforstyrret fra naboer.

Indendøre bliver I mødt af en indbydende og lys indretning samt en veldisponeret plantegning, der byder på entré med skabsplads, stort rummeligt køkken med spiseplads ved vinduet, et dejligt værelse med god plads til skabsopbevaring, et pænt badeværelse med badekar samt en dejlig stue med udgang til en stor altan. Generelt set er lejligheden i god stand samtidig med, at der er rig mulighed for at præge indretningen med jeres egen stil!

Med nøglerne til denne bolig bosætter I jer i et meget roligt og trygt kvarter tæt på Mariagervej og dens mange butikker. Dette giver jer en bred vifte af muligheder indenfor både supermarkeder, specialbutikker og spisesteder, mens I med denne placering også befinder jer tæt på naturskønne områder og flot natur i kanten af byen. På samme tid befinder I jer blot 3,8 km fra centrum og dens mange muligheder indenfor kultur og oplevelser.

Tilbage er vist kun at sige: Velkommen hjem!
Skelvangsvej 141, 2. th., 8920 Randers NV
Pris:
550.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
1.702 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter