fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG EJERLEJLIGHED I KONGENS LYNGBY

Del bolig

Træd indenfor i denne dejlige ejerlejlighed, hvor mulighederne er mange med beliggenheden i Kongens Lyngby. Boligen er veldisponeret med entré, værelse, køkken og badeværelse – og er helt ideel til den studerende både i forhold til beliggenhed og indretning.

Badeværelset er fint indrettet i moderne materialer med separat bruseniche og plads til vaskemaskine – og ovenlysvindue giver godt lysindfald og lover god udluftning. Vender vi blikket mod køkkenet, kan dette indrettes som fint samtalekøkken med et lille bord, mens ovenlysvindue og den simplistiske stil igen viser sig. Den tidsløse ånd, køkkenet er ført i, har sikret masser af arbejds- og skabsplads, hvilket bare er en fordel for den studerende. Hjemmets stue er ligeledes godt udnyttet med plads til skrivebord, sofa og seng – især det indbyggede skab fortæller om de praktiske elementer, der har været fokuspunkt for indretningen. Udover alt dette, skabes der i stuen et dejligt lysindfald, og dette er især grundet den franske altan – her kan man nyde udsigt og soltimer.

Bevæger man sig udenfor hjemmets døre, fremtræder det fine og lukkede havemiljø nydeligt med en stor plæne og borde-bænkesæt. Her er der plads til at læse en god bog på et tæppe på græsset og også til det praktiske, som et sted at parkere sin cykel. Ellers kan man jo invitere studievenner og naboer til lidt leg og boldspil.

Resten af området byder også på dejlige stunder med kun et kvarters gang til Bagsværd Sø, som områdets ultimative naturoplevelse. Hvis det er byliv, man ønsker, byder Kongens Lyngby på caféer og restauranter – i nærområdet finder man også nemt indkøb og offentlig transport, og med S-toget kan man hurtigt komme til København og nyde alt, hvad storbyen har at byde på, om det er kultur i form af museer eller den summende by. Ej at forglemme skønne Frilandsmuseet lige uden for Lyngby, samt denne bys hyggelige gader, som helt klart er værd at betræde.

Lyder det som noget, der kunne have interesse, kan du booke en fremvisning allerede i dag.

Velkommen i hyggelige omgivelser og velkommen hjem!


Skelhøjvej 25B, 1. tv., 2800 Kongens Lyngby
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
39
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
1.744 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter