fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR OG MED MASSER AF MULIGHEDER FOR UDVIDELSE

Del bolig

DEJLIG VILLA MED DELVIST OVERDÆKKET TERRASSE – TÆT PÅ NATUR

I Skamstrup udbyder vi denne dejlige indflytningsklare villa med tre værelser. Derudover er der mulighed for at indrette 1. salen, hvilket kan give yderligere 4 værelser eller en selvstændig lejlighed.

Boligen er indflytningsklar, da der løbende er blevet forbedret og vedligeholdt på ejendommen. Køkken og spisestue ligger i åben forbindelse med hinanden, og er meget indbydende med et naturligt lysindfald som gør rummet lyst og venligt. Køkkenet er indrettet i et minimalistisk lyst design, med tilhørende hårde hvidevarer.

Dejlig stor stue samt tre lyse værelser gør, at der er god plads til familien. Der er ligeledes et stort badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Stue planen er på 132 m2 og er helt indflytningsklar. Fra et gangareal går trappen op til uudnyttet 1. sal på 104 m2 som er godkendt til beboelse. 1. salen har etableret afløb til køkken, bad og wc samt forberedt el, vand og varme. Her er en god mulighed for at udvide boligen, eller til at etablerer en separat lejlighed, alt efter eget ønske.

I stueplan er der fra spisestuen udgang til en dejlig stor terrasse som er delvist overdækket. Her er fin mulighed for både skygge og direkte sol. Fra terrassen er der udsigt til den store dejlige og aflukkede have, som vil være nem at vedligeholde.

Derudover er der en fin indkørsel med mulighed for at parkere 2-3 biler.

Ejendommen er oprindeligt fra 1933, men er løbende blevet opdateret bl.a. med nyt køkken og parketgulve i 2017. På samme tid blev der etableret nyt centralvarmeanlæg og nyt pillefyr samt forsatsvægge, hvilket er med til at give ejendommen et lavt varmeforbrug. Der er lagt fibernet ind på adressen, med mulighed for 1000/1000 Mbit/s. De påpegede ting i elrapporten er udbedret.

Skamstrup ligger kun 3,5 kilometer syd for Mørkøv, hvor der findes både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Det er også muligt at tilgå motorvejen, hvorfor man kan nå Roskilde på 30 min og København på 45 min i bil. Derudover er Skamstrup omgivet af skøn natur, og syd for Skamstrup ligger Vinskoven, den store skov samt langdysse er et skønt udflugtsmål.

Beliggenheden er derfor ideel for jer, der ønsker at være tæt på naturen, men stadig vil have let adgang til byen. En velholdt ejendom med mulighed for udvidelse som vil kunne give en samlet bolig på 236 m2 Kontakt os gerne for en fremvisning.


Skamstrupvej 90, 4440 Mørkøv
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
236
Grund:
1356
Værelser:
10
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1933
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter