fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG TREPLANSVILLA MED ET VELFRISERET HAVEANLÆG

Del bolig

Vi ser frem til at byde jer indenfor på Skagensvej 185, hvor 140 moderne og veldisponerede kvm. nu står til salg og kan blive begyndelsen på jeres næste boligkapitel. Velkommen til!

I stueplan møder I først en lang fordelingsentré, der giver adgang ind til alle rum. Til højre finder I køkkenet med klassiske fronter, fuld funktionalitet og god plads til spisebord tæt på madlavningen. Dertil får I et stort værelse og et nydeligt badeværelse med separat badeafsnit, inden I når stuearealet. Herinde kan I nyde godt af en brændeovn som varmekilde til de kolde, danske vintermåneder, og der er rigelig med rum til at etablere både spiseafdeling og afslapningshjørne. Flotte gulve og et fantastisk lysindfald sørger for en varm og behagelig atmosfære, hvilket også gør det nemt at sætte eget præg på indretningen. 1. salen byder på en repos, tre gode værelser og endnu et badeværelse med separat brus og vindue til udluftning. Med opholdsrum og en værelsesafdeling, der holdes adskilt, kan familieliv og forskellige rutiner fint respekteres. Sidst men ikke mindst har I et veludnyttet kælderplan, der råder over tre gangarealer, et værksted, to disponible rum og et vaskerum med vaske-/tørrefaciliteter og ekstra skabsplads. Hjemmet henvender sig særligt til børnefamilien på grund af de gode anvendelsesmuligheder.

Ejendommen er opført i 1950, og både facader og tag fremstår pænt velholdte. Til grunden hører der en carport og et redskabsrum samt en charmerende, overdækket terrasse til at imødekomme de danske vejrprognoser. Den flisebelagte indkørsel giver plads til, at flere biler kan holde parkeret, og haven har både nedgravet trampolin, drivhus, flotte plantekasser og frodig beplantning. Hele herligheden er omkranset af en tæt, grøn hæk, og villavejen lægger op til velfungerende nabofællesskaber og legekammerater lige indenfor rækkevidde.

I har dagligvarebutikker blot et stenkast væk, og der er både dagtilbud og skole i gåafstand fra hjemmet. Det tager blot 5 min. i bil ind til Hjørring Centrum, som har hyggelige spisesteder og spændende attraktioner, der kan tilgodese alle aldre. Nærområdet har fine, grønne åndehuller til gåturen, og Hjørring Golfklub ligger nærmest som en direkte forlængelse af grunden. Stationen er en del af jernbanestrækningen mellem Aalborg og Frederikshavn, så I kommer også nemt til og fra byen med offentlig transport. Tøv ikke med at tage kontakt, så vi kan arrangere en fremvisning af denne skønne villa!


Skagensvej 185, 9800 Hjørring
Pris:
1.570.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
902
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
2.101 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter