fbpx
Plantegning Zoom

LYS, MULIGHEDSRIG EJENDOM MIDT I DEN SMUKKE DANSKE NATUR

Del bolig

Med den smukke natur som nærmeste nabo og med fem minutters kørsel til strand og vand ligger en dejlig ejendom med masser af muligheder. Grunden giver den aktive, naturelskende familie et hav af muligheder, mens de mange kvadratmeter bl.a. giver jer optimale muligheder for at drive liberalt erhverv. Velkommen!

Der er på adressen tale om et fint murstenshus fra 1961, der grundet løbende flittig vedligeholdelse fremstår ganske velholdt. Jordvarmeanlægget sørger for energirigtig opvarmning.

Den store, ugenerede grund giver den aktive familie et hav af muligheder for at sysle med diverse hobbyaktiviteter, mens den grønne have også inviterer til en masse leg og afslapning. Her er der både plads til fodboldmål og trampolin, mens den hyggelige gårdhave kan agere samlingspunkt for store og små. På grunden er også et stort anneks fra 1928, på 42 lyse kvadratmeter. Her kan I indrette jer med hjemmekontor eller hobbyrum, mens stedet også kan indrettes til teenagerens private afdeling. Udendørs er holdeplads til bilen (max 3 biler) i carporten. Og evt. kunder/klienter kan parkere på vigepladserne lige ved vejen (max 8 biler).

Ejendommen har to separate indgange - en til erhvervsområdet og en til boligområdet. Det store erhvervsareal på hele 60 kvadratmeter giver jer optimale muligheder for at indrette jer med liberalt erhverv. Her er eget wc, depotrum og et stort receptionsområde, mens der her også er adgang til to store kontorer.

Den anden indgang leder jer direkte ind i hjerterummet, som samler køkken og to store stuer i forbindelse. I stuerne strømmer solens stråler ind gennem øst-, syd- og vestvendte vinduer, og fra pejsestuen giver terrassedøren jer tilmed anledning til at integrere det solrige udemiljø som en del af boligen. I køkkenet møder I velholdte elementer og et dejligt lysindfald, mens der her også er god plads til en spisekrog.

På første sal kan I nyde hyggelige skråvægge og ovenlysvinduer i størstedelen af rummene. Heroppe er en lys repos, tre gode soveværelser, to badeværelser og et lyst toilet. Omkring jer indbyder den skønne, grønne natur hver dag til et hav af gode gåture/løbeture i det fri. Eller ridning, eller mountainbike eller havkajak eller surfing eller?. Tager I bilen, kan I nå skoven, vandet og stranden på fem minutter, og fortsætter I lidt mod vest, når I hurtigt Hirtshals hyggelige havnemiljø. Ungerne kan køres I skole på bare seks minutter (eller de tager skolebussen), og her finder I tilmed børnehave og vuggestue. I kan tilmed køre til alle Hjørrings fristelser på små 20 minutter, og I kommer nemt med offentlig transport: bus linie 80 holder lige uden for døren, og jernbane fra Hirtshals, Sindal og Hjørring.

Velkommen hjem!


Skagen Landevej 772+774, 9800 Hjørring
Pris:
1.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
306
Grund:
5375
Værelser:
14
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1928
Ejerudgift pr. md.
2.447 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter