fbpx
Plantegning Zoom

SOMMERHUS MED POOL - 600 METER FRA STRANDEN

Del bolig

Sommer, sol og glade dage – alt dette kan I nu indfri med jeres fremtidige feriedestination på Skærpibervej 7. Her venter en vaskeægte sommerhusferie fuld af oplevelser, natur og plads til ro og afslapning.

Dette skønne sommerhus blev opført i 1994 og indvendigt kan I glæde jer til hele 157 m2 bolig, hvor der har været tydeligt fokus på luksus og kvalitet.

I tilgår sommerhuset fra de skønne terrassemiljøer, hvor entréen tager imod jer. Her finder I to gode værelser samt et badeværelse med vaskesøjle og separat bruseniche. Hvis I går til højre fra entréen venter selve huset med fire gode værelser, dertil fås endnu et badeværelse og centralt placeret venter det store åbne opholdsrum. Her får I glæde af et rummeligt køkken med opvaskemaskine og i forlængelse heraf ligger stuen, der viser sig med opholds- og spiseafsnit samt brændeovn.


Sommerhusets anden afdeling der er bygget i 2003 byder på alt det, som I måtte ønske, når der står ferie på skemaet. Her kan I nemlig tilgå den mere luksuriøse afdeling med et badeværelse, der ligger i forlængelse af saunaen, dertil fås en skøn pool, spa, opholdsplads og Troldtekt lofter, der giver en god akustik.

Udvendigt skal I glæde jer til den 1.634 m2 store grund. Her kan I etablere flere hygge- og solkroge omkring på grunden eller invitere jeres gæster til grillaften på terrassen.

Huset har en særdeles attraktiv beliggenhed med kun 600 m til Marielyst Strand, der er en af Danmarks bedste strande. Tæt på stranden og huset ligger centrum af feriebyen, hvor der er et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter.

Gode indtægtsmuligheder på udlejning. 

Byd ferien velkommen!

Skærpibervej 7, 4873 Væggerløse
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
157
Grund:
1634
Værelser:
7
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1994
Ejerudgift pr. md.
2.862 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter