fbpx
Plantegning Zoom

EFTERTRAGET OG INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS I FANTASTISKE OMGIVELSER PÅ 160 ETAGEMETER - EN RIGTIG FAMILIEVENLIG BOLIG!

Del bolig

Nord for Kongens Lyngby finder man denne lokale oase, Ørholm, som blandt andet har sin egen lokalstation foruden daginstitution og en god Dagli'Brugsen lige om hjørnet, og som særligt kan bryste sig af at ligge helt roligt og fantastisk naturskønt tæt på flere skove og vandløb! At bo her – så tæt på København – men omgivet af idyllisk landsbystemning; som en "by i byen", er helt unikt og skal simpelthen oplevelse med egne øjne!

Jeres nye hjem præsenterer sig i form af et hyggeligt og velholdt rækkehus fra 1939, som viser ind til 160 etagemeter fordelt over stueplan og en stor, praktisk underetage med egen separate indgang. Kælderen er høj, tør og i flot stand med både vaske- og fyrrum samt to kæmpestore disponible rum, som åbner for et væld af kreative indretningsmuligheder. De mange "ekstra kvadratmeter" kan tages i brug til mange formål, lige fra praktisk opbevaring til et lækker multirum - Kun fantasien sætter grænser. 

Stueetagen byder velkommen til en lille entré, som dernæst åbner ind til fordelingsgangen. Herfra møder I boligens to rummelige og regulære værelser, som fremtræder lyse og pæne med god plads til både forældrenes store seng og klædeskab og alle børnenes reoler og skattekister med legesager. Derudover venter et pænt og nydeligt badeværelse med separat, glasafskærmet bruseniche og – endelig – et helt fantastisk, åbent opholdsmiljø, som samler køkken, spiseplads og stue i ét. Køkkenet er særdeles lækkert; opført i et hvidt, enkelt og grebsfrit design med masser af opbevaringsløsninger, mens stuen viser sig frem med flotte trægulve og en hyggelig brændeovn. For enden af rummet er der udgang til den overdækkede terrasse og videre jeres skønne have med græsplæne og god plads til, at børnene kan tumle og lege.

Rækkehuset ligger på en rolig vej kun få minutters gang fra Ørholm Station, hvor "Grisen" – også kendt som Nærumbanen – pendler mellem Nærum og Jægersborg. Indkøb og børnehave ligger ligeledes om hjørnet, og der er kun 900 meter til Lundtofte Skole. Derudover er området her nord for Kgs. Lyngby kendt for sin fantastiske natur med Ravnholm Skov, Brede og Dyrehaven – alt sammen bare en cykeltur fra Lyngbys Hovedgade, Storcenter og S-tog med kurs direkte mod København.
Sjællandsvej 11, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
4.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
80
Grund:
312
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
4.112 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter