fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVILLA FOR ENDEN AF LUKKET VÆNGE MED HAVUDSIGT

Del bolig

Søger I en bolig med plads til hele familien? En bolig med en fantastisk beliggenhed og havudsigt, hvor lukkede vænger og grønne stisystemer danner net om en rolig hverdag i trygge rammer for jer og børnene? Så er denne villa noget for jer!

Trygt for enden af et lukket vænge ligger jeres nye hjem, og det har det gjort siden 1978. Dog ses det straks, at boligen har gennemgået en del forbedringer siden da. Det er et rummeligt stueplan med plads til soveafdeling og hjemmekontor fordelt på tre værelser, der forgrener sig fra hjemmets fordelingsgang, der også leder jer til et af badeværelserne med separat brus. Dernæst vil jeres vej rundt i villaen blive holdt ved selskab af gennemgående blottede og hvidmalede murstensvægge, som giver et fedt look. I får et dejligt rummeligt bryggers med god opbevaringsplads og alt i vaskefaciliteter.

Hjertet af hjemmet er det åbne køkken-alrum og stue i et, hvor det er et stort køkken med tidløse, hvide elementer, der viser sig med alt i hårde hvidevarer. Det luftige alrum nyder godt af et fortrinligt lysindfald fra rummets gulv til loft vinduespartier, og er det oplagte sted at have spisestue.

På terrassen, der vender mod øst og syd, kan I skabe et hyggeligt uderum med siddepladser, blomsterkrukker og spisebord, når årstiderne kalder på hygge under åben himmel. Og I får tilmed også en fantastisk have, der ligger i åben forbindelse til jeres vidt strakte kig til rullende græsmarker, der ender sin bølgen, hvor havet starter. Haven rummer også en charmerende shelter-hytte, samt skur og værksted til alle haveredskaberne, værktøjet og have-spillene.

På førstesalen ligger to værelser og badeværelse med rainshower. Stuen kan rumme spisebord, og et afslappende sofaarrangement, som hjælpes godt på vej af en brændeovn. Fra stuen kan I træde ud og tage den fantastiske udsigt til jer på jeres overdækkede altan mod øst.

Det er grønne omgivelser, der er i fokus, selvom I befinder jer centralt i trekantsområdet med kun 500m til Skærbæk havn, så befinder I jer et stenkast fra Fredericia bymidte og havnen. Desuden har I ikke mange minutters gang fra åbne marker, dem kan I faktisk træde ud i fra haven. Selvfølgelig kommer I til at have alt, hvad hjertet begærer af hverdagens fornødenheder inden for en kort tur bag rattet eller på cyklen, hvad end det er pasningsmuligheder 200m, skole, 800m eller indkøb som findes 400m fra boligen.

Fra boligen er der kun 500m til offentlig transport, og 5km til motorvejen.

Velkommen til!


Siøvænget 13, 7000 Fredericia
Pris:
3.749.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
205
Grund:
1005
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
2.940 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter