fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE ANDELSBOLIG MED SMUK UDSIGT

Del bolig

På toppen af Silkeborgvej udbyder vi nu denne 56 kvadratmeter andelslejlighed, som nu kan blive din. Lejligheden emmer af charme og sjæl, og dens unikke udformning sikrer dig et hjem i to etager med den fineste udsigt over by og natur.

Du skal helt nøjagtigt sætte kurs mod Silkeborgvej 188, 3, tv, og befinder du dig på en lille afgrening til Silkeborgvej, hvorfor dit kommende hjem ligger tilbagetrukket fra trafikken. På adressen møder du først og fremmest den gedigne ejendom, som er opført i 1939, og som beboer i denne andelsforening får du brugsret til parkeringsfaciliteter såvel som et hyggeligt gårdmiljø.

Som vi allerede har afsløret, ligger lejligheden øverst i bygningen, og du får således en hverdag uden larmende overboer. Hoveddøren åbner op til en god og klassisk bolig, der er overtagelsesklar, men der er selvfølgelig også mulighed for at sætte sit eget præg på fx køkkenet, hvis du har specifikke drømme og visioner. Køkkenet er dog hyggeligt og funktionelt, som det står nu, og her er både god bord- og skabsplads. Hvis du alligevel har planer om at udskifte køkkenet, kan du evt. vælge at etablere ét stort køkken-alrum – alrummet lægger sig nemlig lige ved siden af og byder på gode indretningsmuligheder. Det er endda herfra, der er trappe op til boligens 1. salen, hvor en hyggelig og intim stue venter, der evt. kan benyttes som et ekstra soveværelse, hvis du åbner op forneden. Planløsningen afrundes med et stort og møblerbart soveværelse samt et tidløst flisebadeværelse med brus.

Lejligheden ligger i Åbyhøj, og her venter alle hverdagens fornødenheder. Du kan handle i Netto, Aldi eller Føtex Food, der alle ligger kort fra hoveddøren, og nabolaget huser også alt lige fra take away-muligheder og specialforretninger til byggemarkeder – men vigtigst af alt er du kun få hundrede meter fra det veltilberedte bagværk i Emmerys samt Bronuts eftertragtede donuts. Som prikken over i’et tager det ikke andet end 10 minutter at cykle ind til centrums varierede gadebillede.
Silkeborgvej 188, 3. tv., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
56
Grund:
268
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1939
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter