fbpx
Plantegning Zoom

UNIK VILLA I DET GAMLE BREDBALLE.

Del bolig

Smuk og praktisk villa i 2 plan med 211 kvm boligareal, 80 kvm tagterrasse med fjordglimt og 52 kvm overdækket garage / indgangsparti med adgang direkte til entré/hall.

Herudover lukket garage på 28 kvm. Grunden er på 734 kvm og er anlagt med terrasser foran huset, rundt om huset og bag ved huset, således at der altid findes solrige hyggekroge - uanset tidspunktet på dagen.

De store terrasser er lavet med henblik på minimal havepasning og maximal hygge og afslapning. På 1. sals terrassen er der udekøkken med spiseplads i forbindelse med den store trappe der føre ned til bar og lounge området i grundplan.

Villaen er beliggende på lille lukket vej med stisystem til Kirkebakken, hvor skolen ligger kun få minutter væk - sikker skolevej for børnene.

Fra den 52 kvm store garage, som er indbygget under 1 salen, er der et stort glasparti med indgang til husets hall i stueplanet. I stueplanet findes 2 store børneværelser, lækkert badeværelse og bryggers/teknikrum.

I hallen findes trappen til 1. sal, hvor stue og køkken er indrettet i ét stort rum og med panorama vinduer mod fjorden. Ved siden af stuen rummeligt soveværelse med tilhørende badeværelse. Den 80 kvm store tagterrasse går rundt om huset. Foran huset er der udsyn mod fjorden og sol fra tidlig morgen til sidst på dagen, hvorefter aftensolen kan nydes på den nordlige del.

Varmeforsyning er en luft til vand varmepumpe, og der er naturligvis gulvvarme overalt i boligen - både i stueplan og på 1. sal. Herudover er der et ventilationsanlæg med allergifilter og varmegenindvinding, således at indeklimaet er optimalt for alle.

Området hører til den allermest eftertragtede del af Bredballe, og der er ikke langt til vandet eller Kongeskoven samt den gode badestrand ved "Albuen" eller ved "Tirsbæk" eller til Dyrehavens fantastisk kuperede skovarealer. I området findes alle gode muligheder for sportsfolket - om det er mountain-bike, vandsport, golf m.v.

Kun ganske få minutters kørsel til østjyske motorvej med direkte linje til Århus, Herning, Odense og København - og til den tyske grænse. Her bor man midt i Danmark med de absolut smukkeste omgivelser.

Seligmannsvej 8, 7120 Vejle Øst
Pris:
8.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
211
Grund:
734
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2021
Ejerudgift pr. md.
3.172 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter