fbpx
Plantegning Zoom

MODERNISERET ENERGIVENLIG BOLIG MED FANTASTISK BELIGGENHED OG UDSIGT

Del bolig

Det er med stor glæde, at vi nu har mulighed for at byde jer velkommen indenfor i denne lækre og helt særlige villa, der er beliggende på adressen, Søndre Rind Vej 64, under 10 km fra Viborg centrum! Med en villa på 195 kvm og en dejlig grund med kig ud over åbne vidder, får I her rigtig meget for pengene - lyder dette interessant, så tag et kig med den 965 kvm store grund byder på en have med hæk og græsplæne, en bred flisebelagt indkørsel med rummelig carport samt to dejlige terrasser, hvoraf den ene er overdækket og i forbindelse med stuen, mens den anden findes i forbindelse med køkkenet - her er der mulighed for en evt. udvidelse af terrassen, hvis man også ønsker at indrette denne med loungemøbler eller en større spiseplads. Indendøre bliver I mødt af en moderne og samtidig yderst charmerende indretning, der på trods af moderniseringer og optimeringer har formået at holde husets sjæl i live, hvilket er ganske unikt for et hus som dette! Den veldisponerede plantegning byder på i alt 3 plan. Nederst venter jer kælderplan, der er fantastisk indrettet med både vaskerum, stort badeværelse med både bruseniche og badekar, klassisk og stemningsfyldt gildesal og ikke mindst en stor bar med god plads til siddende gæster, og da det er en forholdsvis høj kælder, kan I nyde godt af det naturlige lys, der strømmer ind gennem vinduerne i alle kælderens rum. I stueetagen kan I se frem til en rummelig entré med trappe, gæstetoilet med god udnyttelse til opbevaring, et lyst og meget moderne køkken med spiseplads samt to fantastiske stuer en suite, der giver god plads til både en spisestue og en tv-stue med stor sofa, hvorfra der også er udgang til den store overdækkede terrasse. De resterende kvm udfolder sig på boligens 1. sal med åbent repos og hele tre gode værelser, hvoraf det store master bedroom er med egen altan, loft til kip og ikke mindst en fantastisk udsigt og et dejligt lysindfald ad de mange vinduer. Med nøglerne til denne charmerende og unikke bolig bosætter I jer i et hyggeligt og roligt område med kig ud over store arealer i baghaven, som I derved har helt for jer selv!

Sdr. Rind vandt i 2020 prisen som årets lokalområde og byen har en meget aktiv borgerforening med julefest for børn, fastelavnsfest, oktober fest, fællesspisning m.m. I Sdr. Rind bliver i også en del af SVIF den lokal idrætsforening som ikke mindst tilbyder: fodbold, dans, badminton, tennis og løbeture. Fælleshuset i byen har blandt andet en børneklub til de små og en bogklub for de voksne. 

Blot 9,7 km til Viborg kan I på under et kvarter nyde storbystemning, byliv, cafeer og meget mere, mens I derhjemme kan nyde freden og roen ved at bo blandt naturen.Tilbage er vist kun at sige: Velkommen hjem!


Sdr. Rind Vej 64, 8800 Viborg
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
195
Grund:
965
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
2.062 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter