fbpx
Plantegning Zoom

VILLA MED MANGE MULIGHEDER PÅ EN STOR, DEJLIG GRUND

Del bolig

I et lille lokalsamfund med grønne marker, stor himmel og bred horisont til alle fire verdenshjørner finder I denne villa, der giver jer god plads at udfolde jer på med en stor grund, et stort værksted og en villa på to plan. Her får I muligheden for at skabe det hjem, I drømmer om - alt sammen med plads til at sprede armene helt ud.

Boligen indeholder på stueplan en entré, et køkken i forbindelse med en stor stue, et værelse og et badeværelse. Førstesalen gemmer yderligere på to værelser og giver god plads hele vejen rundt. Køkkenet er lyst, og rummet giver optimal opbevarings- samt bordplads, og I kan arbejde sammen uden at træde hinanden over tæerne, når de større middage skal laves. Stuen giver god plads til både spisebord og sofaarrangement, og herfra har I også adgang til førstesalen, og heroppe er alle tre værelser i gavmilde størrelser med et godt lysindfald.

Garagen giver plads til jer med hænderne skruet rigtigt på, hvor både den professionelle og fritidshåndværkeren kan få lov at udfolde sig, og med et tilhørende værksted fungerer bygningen optimalt. Matriklens godt 1200 kvadratmeter giver rigtig god plads, så I har mulighed for at skabe flere hyggelige miljøer, lave en stor græsplæne til den lille boldentusiast, eller I kan igangsætte lige netop den drøm, I har.

Blåhøj Skole ligger bare 900 meter fra hoveddøren, og med bus 190 lige om hjørnet kan I nemt nå flere større byer. Turen i bil til Herning tager 29 minutter, Ikast 35, og I kan nå Billund på 20, Grindsted på 15 og Brande på 12 minutter, så I er altså nær rigtig mange byer med et foretagsomt byliv, hvor I kan nyde en god shopping- eller cafétur med familie eller venner, hvis I for en dag vil skifte den landlige idyl ud.

Summa summarum får I her et spændende projekt med mange muligheder, hvor I med knofedt og en vision kan skabe jeres eget på en stor og dejlig grund - og så I et lille, hyggeligt lokalsamfund med natur og blå himmel for alle pengene.

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk


Sdr Ommevej 121, 7330 Brande
Pris:
450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
109
Grund:
1203
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1951
Ejerudgift pr. md.
1.186 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter