fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, MULIGHEDSRIG LEJLIGHED I CHARMERENDE OMGIVELSER NÆR BY OG NATUR

Del bolig

Beliggende lige op til Ådalens skønne natur og med behørig afstand ind til Odenses hjerte ligger en lys lejlighed, der giver jer alle muligheder for selv at præge tilværelsen. Helt klart et besøg værd!

På hyggelige Sdr. Boulevard prydes gadebilledet af nydelige, forskelligartede bygninger, der hver især bærer på en masse historie fra gammel tid. I nummer 132 bosætter man sig i en charmerende ejendom fra 1891. Her har man både udendørs og indendørs bevaret fine, originale detaljer, mens I også på adressen kan nyde et herligt gårdmiljømed fælles have ved baghuset - der byder op til en masse afslapning. Omkring ejendommen er der plads til parkering af bilen, mens I også på adressen kan glæde jer over overdækket cykelparkering.

Indendørs venter jer en god loftshøjde og en lys atmosfære. Lejligheden giver jer som sagt mulighed for selv at præge tilværelsen med egne boligdrømme og ønsker. I bydes velkommen i en lille entré, der giver direkte passage til det rummelige køkken. Her sørger vinduet for et naturligt lysindfald, mens I herfra også kan nyde en ganske naturskøn udsigt over madlavningen.

Også i den rummelige stue agerer vinduerne udsigtsposter til den nærtliggende natur. Her kan I både indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling, mens den fine brændeovn spreder en masse varme og charme i de kolde tider.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på to lyse værelser, hvoraf det ene er renoveret. På det rummelige badeværelse kan I nyde spots i loftet og stor bruseniche.

På denne adresse får I en kompromisløs beliggenhed i Odense, der ideelt kombinerer behørig afstand til natur og byliv. Hopper I på cyklen, kan I nå Odenses hjerte på bare seks minutter, og på vejen derind kommer I forbi Munke Mose, som kan agere et naturskønt åndehul i hverdagen. 900 meter fra lejligheden kan dagligvareindkøbene nemt klares, mens stationen 400 meter fra jer sikrer jer en hurtig vej videre. Skøn natur kan tilmed nydes omkring Skovsøen eller i Assistenskirkegården, og for ungerne er der ikke langt til skole, idrætsfaciliteter og øvrige institutioner. Også den studerende kommer nemt afsted i hverdagen med nær afstand til byens universiteter.

Vi glæder os til at vise området og mulighederne frem for jer!

Sdr. Boulevard 132, 2., 5000 Odense C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1891
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter