fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG OPDATERET BOLIG BELIGGENDE I ET HYGGELIGT KVARTER

Del bolig

Velkommen til Sdr. Boulevard 130, st., hvor vi i dag byder jer indenfor til en lys og indbydende bolig på 59 velindrettede kvadratmeter, der udfolder sig på en god planløsning, der tilgodeser diverse behov. Her skal I glæde jer til at starte jeres nye boligkapitel, da atmosfæren er særdeles rar – se med!

Når I åbner hoveddøren, bliver I først og fremmest mødt af en entré, hvor badeværelset ligger lige overfor. Badeværelset har en superfin størrelse med separat bruseniche, toilet og gode opbevaringsmuligheder til diverse toiletartikler. Stuen må bestemt siges at være det bedste rum i hjemmet, og her bliver de lyse gulve komplementeret af det fantastiske lysindfald, der strømmer ind fra de tre vinduespartier. Stuen og køkkenet forbindes af en åben hvælving, og køkkenet står opdateret med hvide elementer, som skaber det fineste samspil til det mørke gulv og bordpladen. De sidste kvadratmeter fordeler sig over hjemmets værelse med god skabsplads, der vender ud mod gården, hvorfor der ikke er noget støj. 

Denne bolig er registeret som en lejlighed, da I kommer til at bo i stuen, men hjemmets ydre drager tydelige paralleller til et klassisk rækkehus. Ejendommen blev opført i 1875, og den pryder vejen med dets røde facade. Til ejendommen hører sig en dejlig, sydøst vendte gårdhave.
Gårdhaven kan bl.a. bruges til cykelparkering, som deles med to andre lejligheder. Der er adgang til fælles kælder, hvor der blandt andet også er rum til opbevaring. Fra gårdhaven er der også adgang til en lækker fælles have, hvor der blandt andet forefindes bålplads. den bagerste del af haven grænser op til OB's træningsbaner.

Lejligheden er særligt interessant for førstegangskøber eller forældrekøb.

På denne adresse får I en kompromisløs beliggenhed i Odense, der ideelt kombinerer behørig afstand til natur og byliv. Hopper I på cyklen, kan I nå Odenses hjerte på bare seks minutter, og på vejen derind kommer I forbi Munke Mose, som kan agere et naturskønt åndehul i hverdagen. 900 meter fra lejligheden kan dagligvareindkøbene nemt klares, mens stationen 500 meter fra jer sikrer jer en hurtig vej videre. Skøn natur kan tilmed nydes omkring Skovsøen, dyreskuepladsen, zoologisk have eller i Assistenskirkegården, og for ungerne er der ikke langt til skole, idrætsfaciliteter og øvrige institutioner. Også den studerende kommer nemt afsted i hverdagen med nær afstand til byens uddannelsesinstitutioner og OUH.


Sdr. Boulevard 130, st., 5000 Odense C
Pris:
1.565.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1875
Ejerudgift pr. md.
1.639 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter