fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE BYLEJLIGHED MED SØUDSIGT I INDFLYTNINGSKLAR STAND

Del bolig

Sæt kursen mod hjertet af Viborg – på Sct. Mathias Gade 98B udbyder vi nemlig en 79 kvadratmeter stor taglejlighed, der matcher byelskende singler og par i de fleste af livets stadier.

På adressen venter en gedigen ejendom fra 1900; lejligheden ligger øverst på 1. sal, hvilket sikrer en hverdag på god afstand af gadebilledet – dertil kommer naturligvis et sublimt lysindfald og en smuk udsigt til søerne. Ejendommens beboere har gode parkeringsfaciliteter, da der til lejligheden er privat parkeringsplads lige udenfor døren. Omgivelserne bærer præg af hyggelige gamle byejendomme med masser af charme. Hyggeligt, ikke?

Lejligheden fordeler sig med en god og gennemtænkt planløsning, hvor den åbne planløsning skaber en luftig og let atmosfære. Opholdsrummet fungerer nemlig som boligens centrale omdrejningspunkt, og her samles køkkenet, spisestuen og stuen i ét - det er også herfra at sø udsigten virkelig fanger én. Indretningsmulighederne er naturligvis helt i top, og her er god plads til både sofa- og spise arrangement såvel som tv, bogreoler og hyggekroge, mens køkkenet giver gode rammer om madlavningen. At det har et stilrent look er bare prikken over i’et; det er nemlig opført i hvide, minimalistiske elementer med indbyggede greb og integrerede hårde hvidevarer. Boligen råder ligeledes over et regulært og møblérbart soveværelse, og afslutningsvis venter et fint badeværelse med brus.

Du bosætter dig helt centralt i Viborg – en af landets ældste byer, som emmer af historie og kultur kombineret med moderne faciliteter. Omgivelserne præges således af gamle middelaldergader og velbesøgte gågader med et rigt handelsliv i midtbyen, og sidstnævnte ligger lejligheden kun få minutters gang fra. Latinerhaven udgør blot en af nabolagets grønne oaser, og samtidig venter hyggelige naturoplevelser rundt om søerne. Uanset om du er studerende eller har fuldtidsarbejde, venter der her en nem og bekvem hverdag – vil du med på en fremvisning?


Sct. Mathias Gade 98B, 1. 1., 8800 Viborg
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
2.413 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter