fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, CHARMERENDE 3 VÆRELSES I HJERTET AF VIBORG MED TILHØRENDE SOLVENDT GÅRDHAVE

Del bolig

Midt i alle Viborgs fristelser og i gåafstand fra byens naturskønne destinationer ligger en lys lejlighed. Her kan I inde og ude nyde charme og personlighed for alle pengene, mens adressen også tilbyder velholdte elementer og et hyggeligt, fælles gårdareal. Helt klart et visit værd!

Indendørs venter jer en funktionel planløsning, og her kan I generelt glæde jer over en god loftshøjde og en lys atmosfære. Leverummet forener fint alle de fælles anliggender, da I her kan nyde køkken og to stuer en suite i åben forbindelse. I rummene bidrager de fine, sprossede vinduer til et godt lysindfald, mens I i køkkenet kan nyde et tidløst design, velholdte elementer og alt i hårde hvidevarer.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på et stort, lyst soveværelse, hvor tilværelsen prydes af herskabelige vægpaneler. På det lyse, smagfulde badeværelset kan I nyde separat bruseniche, mens der i den brugbare baggang foruden vaskefaciliteter også er plads til jakker og fodtøj.

I bosætter jer i en yderst nydelig rødstensejendom fra 1888, og her matcher den fine facade godt ind i det hyggelige gadebillede. Omme bagved venter jer et ugeneret gårdmiljø, der både byder op til ren afslapning og socialt samvær.

Med lejligheden følger en central placering i Viborg, som giver jer nær afstand til alt, hvad hjertet begærer. Med sådan en placering tilbagelægges vejen til byens indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder ubesværet på gåben. Selvom I her får en central placering, behøver I slet ikke at gå på kompromis med afstanden til skøn natur. I gåafstand fra adressen inviterer Søndersø og Nørresø til et hav af gode gå- og løbeture i hverdagen, og omkring søerne støder I både på skov og søbad. Også den offentlige transport er nem tilgængelig med en kilometer til stationen, og tager I bilen, kan vejen til Aalborgs hjerte tilbagelægges på en time. Hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed?


Sct. Mathias Gade 53A, st. th., 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1888
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter