fbpx
Plantegning Zoom

Central 1V’er med stor, sydvestvendt tagterrasse!

Del bolig

Er du på udkig efter en etværelses lejlighed, så vend blikket mod Høje Taastrup, for i gåafstand fra stationen finder du lige nu en lejlighed på 35 velindrettede kvadratmeter, men det er ikke alt, for lejligheden udvides med sin helt egen tagterrasse, der i forlængelse af boligen ligger på toppen af bygningen og bades i sol. Tagterrassen giver dig en masse solrige bonuskvadratmeter, der i sommerhalvåret fungerer som et ekstra opholdsrum. Scenen er sat for både morgenkaffen og aftenens grillhygge med vennerne!

Før du slår dig ned på terrassen, kan du se nærmere på lejligheden, og turen starter i en entré, hvor der er sørget for skabsplads til sko og overtøj, så hæng jakken på plads, før turen går videre. Herfra kan du tage et kig ud på badeværelset, der er tidløst indrettet med lyse fliser, og derudover er der god plads og badekar.

Hjemmets opholdsrum byder på køkken og stue ud i ét, og her kan tage de kreative briller på og forestille dig, hvordan du med maling og personlige indretningsidéer sætter sit eget præg på rummet. Der er indrettet med et lyst trægulv og brede vinduespartier, der udgør det meste af facaden, så dagslyset finder nemt vej indenfor, hvilket skaber en rar atmosfære. Med nogle smarte løsninger kan du her finde plads til både sengen, en spisekrog og et hyggehjørne.

Der er dog ingen tvivl om, at hvert et måltid rykkes udenfor, når vejret er godt. Sol og sommer venter på den store tagterrasse, og du sidder dejligt ugeneret, for du bor på tredje og øverste sal i ejendommen. Der er tale om en ejendom fra 1974, og den prydes af de forskudte terrasser, der ligger ud mod det fine fællesareal. Her er skabt et spændende byrum med små grønne øer, og på modsatte side finder du også et grønt naturområde. Samtidig bor du midt i byen, så der er eksempelvis 300 meter til indkøb og gåafstand til City2, mens S- og regionaltogene forbinder dig direkte med resten af landet.

Velkommen til dit nye hjem.
Saven D 3, 3. 4., 2630 Taastrup
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
35
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
2.154 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter