fbpx
Plantegning Zoom

GEDIGEN ETPLANSVILLA MED SKØN HAVEGRUND

Del bolig


Hjertelig velkommen til Sandmosevej 11, hvor vi i dag har fået fornøjelsen af at præsentere jer for en charmerende og gedigen etplansvilla, der blev opført i 1900 og adskiller sig fra mængden af andre huse ved sine orange ydervægge, der skaber en varm og afslappet atmosfære.


Selve matriklen udgør et samlet areal på 1.538 kvadratmeter, og når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i Jeres garage, hvor der findes et bagvedliggende redskabsskur. Herfra er det muligt at tilgå hjemmet to steder, hvor den ene dør baner vejen til entréen og den anden dør åbner til det funktionelle bryggers med vaskefaciliteter. De resterende kvadratmeter udspiller sig på et stort badeværelse med separat bruseniche, tre skønne værelser med gode indretningsmuligheder, et køkken-alrum, hvor køkkenet tilbyder god opbevaring bag de hvide flader og der er tilmed fin spisebordsplads. Benyt den charmerende hvælving til at indtræde i stuen, hvor I finder gode muligheder for at etablere både opholds- og spisestue.


Udvendigt får I stor glæde af den velholdte og fine have med diverse vegetationer, drivhus samt eventyrlige træer og buske. Mens Dannebrog flagrer i haven, kan børnene trille rundt med bolden eller lege gemmeleg. Denne villa er særdeles velegnet til børnefamilier, da planløsningen tilgodeser diverse behov, men hjemmet er også interessant for det pladskrævende par eller seniorer, der fortsat har et ønske om at bo i egen villa med have.


Med jeres nye adresse flytter I til landlige omgivelser, hvor I omkranses af frisk luft og I har ikke langt til åbne vidder og endeløse marker. Der er fem minutters kørsel til Aabybro, hvor I finder både skole og daginstitution samt fritidsordning til børnene, og til de aktive personer venter der ligeledes DGI-huset, hvor der tilbydes diverse aktiviteter. Som et ekstra plus er der under ti minutters cykeltur til Fakta, hvor I kan handle ind til ugens madplan.


Velkommen hjem!

Sandmosevej 11, 9440 Aabybro
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
1538
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.813 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter