fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Skøn 2V’er i Øgadekvarteret - to altaner!

Del bolig

Det kan være alt fra singlen til det unge par eller den studerende, der nu sætter et skønt punktum for boligjagten med denne toværelses lejlighed midt i Aalborgs populære Øgadekvarter! I skal helt til tops på Samsøgade 4, for I overtager en lys oase i form af taglejligheden, der placerer sig ugeneret oppe på fjerde og øverste sal. Her bor I uden overboer, der er fin udsigt over nabolaget, og når I træder indenfor, vil I opdage, hvordan dagslyset nemt finder vej ind i lejligheden gennem de brede vinduer. I bydes dermed velkommen indenfor til 62 kvadratmeter med en rar og luftig atmosfære!

Ejendommen er opført i 1941, og det afspejler sig i lejlighedens originale charme, for rummene prydes af alt fra stuklofter til plankegulve og fine fyldningsdøre. Samtidig er det tydeligt, at der løbende er lagt kræfter i diverse forbedringer, så I får eksempelvis et nydeligt køkken med tidløst design og egen vaskemaskine, og dertil kommer et utrolig flot badeværelse, der er indrettet med stilsikker hånd; der er en rød tråd i valget af de lækre armaturer, der spiller perfekt sammen med de elegante klinker i brusenichen, og så er der også væghængt toilet.

De resterende kvadratmeter fordeler sig på henholdsvis et soveværelse og en rummelig stue, hvor I nemt finder plads til både en spiseafdeling og et hyggeligt sofahjørne - og der er mere endnu, for både stuen og køkkenet gemmer på to gode overraskelser! Begge rum fuldendes af altandøre, der åbner op til nogle herlige bonuskvadratmeter, hvor I fremover kan nyde sommervejret. I kan starte dagen med morgenkaffe på den østvendte altan, og senere kan I rykke om i aftensolen på den vestvendte, hvor en sommermenu kan indtages med lang udsigt over gården.

I befinder jer midt i Øgadekvarteret, og her er der rift om adresserne, for kvarteret folder sig ud med nogle hyggelige gader, og I bliver naboer til det rekreative område i Østre Anlæg, så byliv forenes med grønne omgivelser. I bor helt centralt med caféer og lækker take-away i nabogaderne, og der er ikke mange minutters gang til hverken shopping i centrum eller fjordudsigt ved den stemningsfulde havnefront. Som en ekstra bonus er det i denne ejerforening tilladt at holde mindre husdyr...

Tilbage har vi kun at sige: Velkommen hjem!
Samsøgade 4, 4. th., 9000 Aalborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
62
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1941
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter