fbpx
Plantegning Zoom

NYT KØKKEN, INDFLYTNINGSKAR OG GOD CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

Ikke langt fra Indre København - centralt på Amager - venter en lækker, lys, indflytningsklar lejlighed på 52 kvadratmeter på dig. Lejlighedens planløsning råder over entré, køkken, badeværelse, et værelse og en stue. 

I dit nye hjems stue finder du plads til fornødne, der er både plads til hjerterum, sofaarrangement og spisestue, og ellers er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette dig. Soveværelset rummer kvadratmeter til, hvad du har brug for i et soveværelse; der er plads til seng, skab og opbevaring. Badeværelset er af god størrelse, så du behøver ikke at gå i bad oveni vasken; med et velplaceret badeforhæng vil du næsten føle, at du står i en separat bruseniche. Hjemmets køkken fra Vordingborg 2021 arter sig ved moderne, hvide og stilrene elementer, hvor du finder god skabs- og bordplads samt vaskemaskine.

Den charmerende ejendom er fra 1902 har et hyggeligt gårdmiljø, hvor der i midten står et flot træ, hvor du ellers finder, de hyggeligste blomsterbede og indbydende kroge at opholde sig i - her kan du trygt stille din cykel.

Amager er en del af København, som vinder mere og mere fremdrift disse år, for der bliver bygget beboelse, hvor det omkringliggende liv blomstrer i mange områder af Amager: særligt området omkring Amager Strand og den nye del af Islands Brygge ser mange nyudviklede kvarterer. Saltholmsvej er en stille gade lige rundt om hjørnet fra Amagerbrogades caféliv, hvor du også finder spændende forretninger, livlige beværtninger og lokale restauranter. Går du ned af Amagerbrogade i retning mod byen, kommer du hurtigt til Amagerbro metro, som på bare 8 minutter kan fragte dig ind til Nørreport. Når du bor på Amager, har du heller ikke langt til Københavns største strand, Amager Strandpark, hvor du året rundt kan gå ture eller hoppe i bølgen blå. Og du har ikke langt til de voksnes legepark, Refshaleøen, hvor der dukker flere og flere hyggelige og skæve steder op, som bestemt er et besøg værd - her er noget for enhver smag.

Ved Amagerbro metro ligger Amagercentret også, hvor der er rige shoppingmuligheder. Daligdagens indkøb kan du klare i enten Lidl eller Netto som begge ligger indenfor 300 meter.

Saltholmsvej 6, 2. tv., 2300 København S
Pris:
2.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
1.976 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter