fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE VILLA MED POTENTIALE – TÆT PÅ SKOLE OG BØRNEHAVE

Del bolig

Nu har I en unik mulighed for at blive en del af det hyggelige landsbysamfund ved Salbrovad, hvor vi udbyder en villa fra 1910. I kan sætte jeres helt eget præg på ejendommen, og planløsningen indeholder både et køkken-alrum og hele fire værelser, så fundamentet for jeres nye hjem er på plads.

Et dejligt lys strømmer ind i stuen fra sydvest, og det vil være muligt at etablere et hyggeligt opholdsrum, der ligger i åben forbindelse med alrummet – der er også direkte udgang til en overdækket terrasse. Som køkkenet står lige nu, er det opført med masser af opbevaringsmuligheder, og en halv væg adskiller det fra alrummet, hvor I får masser af plads til spisebordet. Fra entreen kan I tilgå et værelse, og ved en fordelingsgang er der placeret to disponible rum og et gæstetoilet. Første sal stiller an med tre værelser, som I kan besøge fra en repos med skabsplads, og dertil indeholder etagen et badeværelse med bruseniche.

Villaen ligger på en stor grund, hvor I kan anlægge en charmerende have med staudebede, flagstang og drivhus – måske skal der også være et legehus til børnene? I øjeblikket finder I to overdækkede terrasse ved huset, hvor I kan slappe af på en varm sommerdag, og grunden byder også på en muret carport.

Fra ejendommen er der blot 600 meter til Salbrovadskolen, hvor børnene kan gå i skole til og med 6. klasse, mens de mindste bliver passet i børnehaven, der ligger lige ved siden af. Selvom beliggenheden er landlig, vil det altså være nemt at hente og bringe, og I den nærliggende idrætshal kan I blandt andet går til fitness. De daglige indkøb foretages eksempelvis i Assens – en større by med butikker og flere kulturelle tilbud, der kun er syv minutter væk i bil. Med denne beliggenhed er der heller ikke langt til skov og strand, og det vil være oplagt at besøge Sandager Næs, når I ønsker en dasedag i vandkanten.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se jer.


Salbrovad 44, 5610 Assens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
1961
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1910
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter