fbpx
Plantegning Zoom

2V’ER MED STOR, AFLUKKET ALTAN - LIGE VED STATIONEN

Del bolig

Det bliver nemt at finde vej til jeres nye adresse, for når I stiger af toget på Høje Taastrup Station, er der kun 350 meter hjem til gadedøren i jeres kommende bebyggelse. I får adresse på Saksen, hvor I bydes velkommen af 70’er-ejendomme med forskudte altaner, og ejendommene ligger ud til åbne fællesarealer, der skaber luft mellem bygningerne.

Der skal sættes kurs mod 2. sal, hvor jeres lejlighed ligger dejligt ugeneret med afstand til gadeniveauet. Heroppe træder I indenfor til en toværelses lejlighed, hvis 57 kvadratmeter folder sig ud med en veldisponeret planløsning, som tager sit udgangspunkt i en rummelig entré. Der er fin plads i samtlige rum, og I oplever det allerførst på det store badeværelse, som er indrettet med alt fra badekar til vaskemaskine.

Fra entréen bliver I ledt videre til først et soveværelse, der giver adgang til et depotrum, og dernæst går turen videre ind i stuen, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. Den åbne planløsning giver hjemmet et naturligt samlingspunkt, hvor I eksempelvis kan holde gæsterne med selskab, mens I lægger sidste hånd på middagen i køkkenet. Både på soveværelset og i det store opholdsrum vil I desuden nyde effekten af dagslyset, der finder vej ind gennem de brede, vestvendte vinduespartier, som udgør det meste af facaden. Herfra handler det bare om at slippe fantasien og malerpenslen fri, så I kan sætte jeres eget præg på boligen!

I enden af opholdsrummet får I øje på døren, som åbner op til nogle skønne bonuskvadratmeter i form af en stor, aflukket altan, der vil fungere som en naturlig forlængelse af stuen. Når solen skinner, kan I sætte jer til rette med eftermiddagskaffen og åbne op for det gode sommervejr.

Til slut kan I glæde jer over beliggenheden, som gør jer til naboer af alt, hvad I har brug for; den korte vej til stationen giver jer nem adgang til eksempelvis storbylivet i København, og side om side med stationen finder I også et godt udvalg af alt fra indkøbsmuligheder til take-away, fitness og specialbutikker.

Velkommen hjem!
Saksen D 3, 2. 4., 2630 Taastrup
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.726 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter