fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 84 LYSFYLDTE KVM MED SUBLIM PLACERING CENTRALT I HELSINGØR

Del bolig

I kan nu overtage nøglerne til en af Helsingørs bedst beliggende lejligheder – nemlig Sabroesvej 7B, 1, th. Her er I sikret en skøn hverdag i rolige og trygge rammer, men alligevel er der kun få skridt til det charmerende og stemningsfyldte gadebillede, som Helsingør er særligt kendt for.

I flytter ind i en klassisk gulstensejendom fra 1946, og her står den rummelige entré parat til at tage godt imod jer med videre afsæt til resten af hjemmet. Stuen udgør boligens største rum, hvorfor indretningsmulighederne er i top, og rummet er endda sydvendt, hvilket sikrer et sublimt lysindfald – det er selvfølgelig også herfra, der er udgang til altanen, som nyder godt af eftermiddagssolen, og som står med den fineste udsigt til grønne trækroner.

Lejligheden byder ligeledes på to regulære værelser, og denne planløsning gør hjemmet velegnet til en bred målgruppe – det gælder enlige og par såvel som små familier og vennepar, der er på udkig efter en delebolig. Det hele toppes med tidløst køkken, der byder på god bord- og skabsplads, samt et tidløst flisebadeværelse med separat bruseniche samt vaskesøjle. Som prikken over i’et kan vi glæde jer med det faktum, at I får brugsret til hyggelige fællesarealer, hvor naboer hurtigt kan forvandles til venner.

Hvis lejligheden endnu ikke har overbevist jer, så vil placeringen i historiske Helsingør måske gøre udslaget. Helsingør er en af Danmarks ældste byer, og denne placering sikrer en hverdag tæt på alt – I er dermed sikret en nem og bekvem hverdag, men I kommer samtidig til at bo tæt på alt det, der tiltrækker folk fra nær og fjern; det gælder eksempelvis Kronborg, det hyggelige gågademiljø samt havnen. Lejligheden er altså centralt placeret, og det tager fem minutter at gå til handlemuligheder, Helsingør Station, spisesteder og skoler.
Sabroesvej 7B, 1. th., 3000 Helsingør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
84
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter