fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR STUDIEBOLIG MED IDEEL PLACERING

Del bolig

På Ryvej 36E har vi nu den udsøgte fornøjelse at byde velkommen indenfor i denne lyse og indflytningsklare lejlighed, som i høj grad appellerer til den studerende. Her får du lyse og veludnyttede kvadratmeter samt en ideel placering nær by og smuk natur. Helt klart et kig værd!

Du bosætter dig i en velholdt ejendom, som daterer sig tilbage til 1900-tallet. Omkring ejendommen får du glæde af et dejligt, grønt havemiljø, hvor borde og bænke inviterer til hyggelige grillaftener i selskab med gode venner. Omkring ejendommen er gode parkeringsforhold for biler såvel som cykler.

Indendørs venter et stort værelse, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. Rummet prydes af et naturligt lysindfald, og her er der plads til at indrette sig med seng og sofaarrangement.

Køkkenet er opført i et stilrent design i klassiske hvide elementer.

Hertil rummer lejligheden en fin entré med plads til opbevaring og et rummeligt badeværelse med separat bruseniche.

Du placerer dig i Aarhus V med blot 3,5 kilometer til Centrum. På adressen er du nær alle livets fornødenheder med kort vej til indkøbsmuligheder, caféer og restauranter. Herudover kan du cykle til Aarhus Universitet på bare fem minutter, og du er tilmed nær offentlig transport med blot et par hundrede meter til nærmeste busstoppested. Du er tæt på Fitness World og fritidsaktiviteter i Bispehavens Badminton Club.

Alt dette får du samtidigt med, at du kan nyde smuk natur på nært hold i hverdagen ved Bjergkammen eller i Marienlystparken.

Vi glæder os til at vise lejligheden og området frem for dig!


Ryvej 36E, 8210 Aarhus V
Pris:
645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
26
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.247 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter