fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG SPÆNDENDE LEJLIGHED MED STOR ALTAN OG ATTRAKTIV BELIGGENHED

Del bolig

LYS OG SPÆNDENDE LEJLIGHED MED STOR ALTAN OG ATTRAKTIV BELIGGENHED

Er I på udkig efter jeres fremtidige hjem, der sætter rammerne for en tryg og velfungerende hverdag? Så skal I se med nu, hvor vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne spændende lejlighed, der skriver adresse på Ryttergårdsvej 44, 3. mf. Her får I en lejlighed, der tilbyder et samlet råderum over 49 kvadratmeter, og som breder sig ud på en fornuftig planløsning, der tilgodeser diverse behov og ønsker.

Indenfor bliver I præsenteret for en stor og åben entré, hvortil I finder god plads til både sko og overtøj. Videre herfra finder I badeværelset, der viser sig med et kombineret bad og brus, toilet og muligheder for at opsætte hylder til opbevaring. Entréen fungerer desuden som en fordelingsgang, hvorfra I kan tilgå lejlighedens soveværelse samt det funktionelle køkken med plads til vaskemaskine, hvilket bestemt må siges at være et plus, når man bor i lejlighed. Afslutningsvist nås den store stue, der byder på et helt fantastisk lysindfald og gode indretningsmuligheder – og rummet synes endnu større med den direkte udgang til den kæmpemæssige altan, der er beklædt i glas med udsigt over grønne arealer.

Ejendommen blev opført i 1963, og fremstår arkitektonisk med dets systematiske udseende. Omkring ejendommen ligger der skøn natur, hvor buske og træer omkranser området, og her finder I både bord-bænke-sæt samt aktivitets- og gyngestativ. Denne lejlighed er særligt interessant for parret eller den pladskrævende single, der er på udkig efter det helt rette hjem, der opfylder jeres boligkrav og rummer jeres drømme.

Med denne lejlighed flytter I til Farum, hvor der er 850 meter til Farum Bytorv, der byder på indkøbsmuligheder og butikker. For at hverdagen bliver ekstra bekvem tilgår I nemt motorvejsnettet, og der er desuden blot 550 meter til Farum Station, der hurtigt forbinder jer med resten af København. Som prikken over i’et er Farum særdeles kendt for de naturskønne omgivelser, der ligger et stenkast fra hjemmet – her kan I nyde alt fra Farum Sø og Furesø til diverse parker.

Velkommen hjem!


Ryttergårdsvej 44, 3. mf., 3520 Farum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
53
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter