fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN VILLA FOR ENDEN AF LUKKET VÆNGE I HJALLESE

Del bolig

Turen går til Hjallese i jagten på jeres nye boligkapitel, for lige nu udbydes denne dejlige villa på Rugmarken 44, og her vil I straks føle jer hjemme. Huset ligger trygt i de fredelige rammer af et lukket vænge, og I skal helt ned for enden af vejen, før I finder carporten og den lille sti, der leder jer det sidste stykke mod hoveddøren. Villaen ligger altså fuldstændig ugeneret på god afstand af vejen, så I kan være helt jer selv på jeres nye matrikel.

I flytter ind i en hyggelig bebyggelse bestående af huse opført i 1985, og husene præsenterer sig med forskelligfarvede facader, hvilket skaber et fint udtryk; jeres hus står med gråmalet facade, hvide vinduesrammer og røde tagsten på taget. Indendøre folder huset sig ud med tre etager, der samlet set giver jer 109 kvadratmeter, og det kan være en oplagt base for eksempelvis førstegangskøberne eller den lille børnefamilie, der drømmer om hus og have i familievenlige omgivelser.

I træder indenfor til en velholdt bolig med en smagfuld indretning, og turen starter i en nydelig entré, der er praktisk indrettet med klinkegulv. Stueplanet byder på bl.a. bryggers og badeværelse, og vigtigst af alt finder I det indbydende opholdsrum, hvor et tidløst køkken ligger ud i ét med stuen. Herfra åbner en dobbeltdør op til nogle skønne bonuskvadratmeter i form af en rummelig udestue, hvor brændeovnen spreder varme, mens vinduerne skaber en flydende overgang til haven.

Indendøre går turen videre til førstesalen, hvor pladsen er udnyttet til fulde. Således får I to fine værelser, endnu et badeværelse samt et oplagt kontor, hvorfra en trappe leder jer til ét stort rum på husets sidste etage. Til slut rundes turen af med et besøg i haven, hvor den sydvendte fliseterrasse inviterer på privatliv og utallige soltimer. Har I små børn, vil I også sætte pris på græsplænen med plads til boldspil og fri leg.

Alt det tilsættes den dejlige beliggenhed, som placerer jer tæt på de daglige gøremål i Hjallese. I en radius af 900 meter finder I daginstitution, sportsfaciliteter, skole og indkøb, ligesom I hurtigt finder frem til både motorvejen, Rosengårdcentret og Odenses livlige centrum.
Velkommen til jeres nye hjem!
Rugmarken 44, 5260 Odense S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
109
Grund:
489
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter