fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE VILLA MED GOD HAVE OG UDSIGT TIL ÅBNE VIDDER

Del bolig

Med en placering midt imellem Herringe og Rudme venter en charmerende villa fra 1900 på Rudmevej 86 – her får I nu mulighed for at overtage nøglerne til en spændende og rummelig bolig, der breder sig over 206 kvadratmeter, og byder på massere af opbevaringsplads og gode udendørsarealer.

Indenfor venter en god entré med garderobe og gæstetoilet, og på venstre hånd præsenteres I for en god stue, der ligger en suite med spisestuen, som byder på brændeovn og udgang til en skøn terrasse. Ved benyttelse af den fine gang tilgås køkkenet, et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter samt endnu en stue. Derudover venter der tre gode og et kæmpemæssigt disponible rum, et fyrrum samt et stort værksted til handymanden eller -kvinden.

De resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen med en rummelig repos, et badeværelse med badekar, kontor, fire gode værelser samt endnu et disponibelt rum. Udvendigt får I en skøn have, der fint kombinerer vildtvoksende natur med traditionel have – her er der plads til en masse hygge- og solkroge, og for enden af haven er der udsigt til vidder og endeløse marker.

Der er ingen tvivl om, at dette hus tilbyder en masse plads, der er attraktivt for mange, og derfor favner denne bolig også en bred målgruppe – omend I er et par med en pladskrævende hobby eller en børnefamilie, der er på udkig efter villaen, der sætter rammerne om familielivet, så ønsker hjemmet at tilgodese jeres behov. Boligen ligger 50 meter fra en af landets ældste friskoler med børnehave og vuggestue.

Med denne adresse flytter I til Midtfyn omgivet af åbne marker og stor himmel. Der er rideklub 160 meter fra boligen, og derudover kan I nyde mange gåture i området. Der er 10 minutters kørsel til Ringe by, hvor I finder diverse gode indkøbsmuligheder og Ringe Station. Afslutningsvist er der både skoler og daginstitutioner inden for 5-10 minutters kørsel, som gør hverdagen ekstra bekvem.

Har denne skønne villa med god opbevaringsplads og store rum vakt jeres interesse, så kontakt os i dag!


Rudmevej 86, 5750 Ringe
Pris:
1.135.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
206
Grund:
1620
Værelser:
7
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.914 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter