fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG ARKITEKTTEGNET VILLA MED SKØN BELIGGENHED PÅ SJÆLLANDS ODDE

Del bolig

Velkommen til Rothesvej 6, Sjællands Odde, en dynamisk bolig der ikke går på kompromis med lys, plads eller design. Boligen er perfekt til parret eller familien, der ønsker en unik bolig med en fantastisk placering - boligen kan desuden bruges som både helårs eller fritidshus.

Boligen er arkitekttegnet  "Klinte-huset Grenå" og opført i 1971, hvor boligens både indre og ydre fremstår så fabelagtigt flot, at dette kun kan ses få steder og boligens sjæl og charme er velbevaret. Til boligens ydre har man tilhørende en stor terrasse og en stor og rummelig have, hvor man kan nyde solens stråler hele dagen. Indvendigt har boligen meget at byde på. Dejligt lyst og rummeligt indgangsparti med fordelingshall til stue, værelser og badeværelser. Køkkenet som har rigtig god plads til at kræse om madlavningen, her er de originale elementer holdt i et stilrent design, hvor det hvide har en flot kontrast til de mørke elementer. Stuen er stor, og rummet har fornøjelsen af et imponerende lysindfald gennem de mange store vinduer og døre. Der er store skydedøre med udgang til en skøn sydvendt terrasse. I stuen kan man også nyde de flotte egeparketgulve, der for nyligt er blevet slebet og behandlet, samt de flotte Oregonpine lofter. Den ene halvdel af stuen har den dansk designede Meteor pejseindsats, der er velintegreret i den skønne hvide murstensvæg. Den skønne pejs giver rummet et både råt spil, og danner samtidig rammen om en dejlig lun siddeplads f.eks. til fordybelse i en god bog.

Badeværelset og toilettet er holdt i samme originale design med klinker i en flot frisk farve, og i badeværelset er desuden badekar. Derudover har boligen to store, lyse værelser med flotte indbyggede skabe. Bryggerset er nyistandsat og malet, og fremstår lige så flot som resten af boligen. Der er nye armaturer i bryggers, badeværelse og køkken, Panasonic varmepumpe og energivinduer klasse A fra 2011, fra KPK. Boligens beliggenhed er ikke til at sætte en finger på - placeret i et roligt kvarter kan livet nydes i fredelige omgivelser. Samtidig er der kun 200 meter til havnens skønne butikker, restauranter, sauna, shelter og liv. Her kan man tage den charmerende sti, som leder direkte til havneområdet. Med andre ord tæt på et harmonisk byliv, hvor man kan nyde en is og en gåtur på havnen og samtidig kort til alle hverdagens fornødenheder. Der er også kort til strand på både Kattegat- og Sejerøbugtens side som byder på mange vandaktiviteter: badning, sejlads, surfing etc.. 

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en fremvisning


Interessepunkter:

• 200 m. ned til Havnebyens forretningsliv: spisesteder, fiske- og røgeriudsalg, sauna, shelterplads, kiosk og isbod

• Lystbådehavnen

• Tæt på strande på Kattegatsiden

• Tæt på strande på Sejerøbugtsiden

• Højderygstien, og andre vandrestier bl.a. ud på Gniben, Marinestationen, 'Vraget'

• Aktivitetshuset i Havnebyen, der har fitness-faciliteter mm.

• Lokale gårdsbutikker i området bl.a. lokale bi-avlere, der gerne viser deres bier frem

• Havnebyens Kaffebar

• 12 km. til Paddington Antik i Lumsås, Ishuset Lumsås - der sælger hjemmelavet is

• 5 km. til den kreative Hub Ydre Land og dens sauna

• Vig Festival

• Dragsholm Slot

• Kulturliv og spisesteder i Annebergparken i Nykøbing SjællandRothesvej 6, 4583 Sjællands Odde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
1014
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter