fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG VELHOLDT VILLA MED FREDELIG BELIGGENHED

Del bolig

FLOT OG VELHOLDT VILLA MED FREDELIG BELIGGENHED

I hyggelige Rosted kan I nu flytte ind i en istandsat villa fra år 1900, der har et opdateret køkken, hvor I kan lave mad i pæne omgivelser. Boligen vil være nem at flytte ind i, og der er anlagt en dejlig terrasse, hvorfra I kan nyde sommeren.

Den enkle planløsning byder på en stemningsfuld stue, hvor I kan koble fra efter endt arbejdsdag, ligesom der vil være plads til en spiseafdeling med mulighed for at invitere venner og familie til middag. Køkkenet er indrettet med alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem og bekvem så muligt, og elementerne er holdt i et moderne design med hvide fronter og en mørk bordplade. Boligens badeværelse ligger ud til entreen; det er indrettet med en separat bruseniche, og dertil finder I to store værelser i huset. Der er gulvvarme i hele stueetagen.

I ejendommens udhus bliver I mødt af et værksted og et fyrrum med vaskemaskine, og der er plads til parkering af bilen i gården. Den enkle have består primært af en græsplæne, så der her er rig mulighed for at sætte jeres eget præg på omgivelserne - måske med staudebede, espalier eller noget helt tredje. I drivhuset kan I dyrke jeres egne tomater og agurker, mens terrassen inviterer til afslapning i sommermånederne med den åbne himmel over jer.

Fra denne adresse vil I nemt kunne besøge et stort skovområde, der ligger nord for landsbyen, så der er rig mulighed for at gå lange ture og nyde den særlige ro, som naturen giver. Med kun otte minutters kørsel til Slagelse centrum kan I også hurtigt komme ind til en større by, hvor I finder masser af forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud, og den nærmeste indkøbsmulighed ligger i Sørbymagle - en by, der også har skole og daginstitution. Desuden kan I tilgå motorvejen inden for seks minutter, så det vil være ligetil at komme videre ud i verden.

Hvis man udskifter pillefyret med en luft/vand varmepumpe vil energimærke B.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til boligen.

Rosted Skovvej 5, 4200 Slagelse
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
92
Grund:
700
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.591 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter