fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV ETPLANSVILLA MED SUBLIM BELIGGENHED

Del bolig

På adressen møder I først og fremmest den 1.179 kvadratmeter store matrikel, som ligger hyggeligt og privat takket være den frodige, grønne beplantning. Fra vejen fører indkørsel hen til den rummelige carport, der står med cykelskur og redskabsskur på siden, og herfra er der videre adgang til den skønne have, der giver plads til leg og aktiviteter såvel som privatliv. Den byder nemlig på et stort græsareal, flot beplantning samt solrige hyggekroge, hvor især terrasserne udmærker sig; de er møblerbare og sydvendte, og derfor bades de i sol fra morgen til aften.

Indendørs venter en veldisponeret bolig, som både har kant og karakter. Det flotte parketgulv er gennemgående i alle leverum, og det samme gælder det naturlige lysindfald, som sikres takket være de store vinduespartier. Boligens absolutte samlingspunkt er uden tvivl de to stuer en suite, som er indretningsvenlige, har brændeovn samt direkte udgang til terrassen og haven. I åben forbindelse ligger spisestuen, og dertil kommer selvfølgelig det rummelige og funktionelle køkken. Alt i alt råder huset over seks værelser, og der er derfor god plads til både forældre og børn såvel som kontor og gæsteværelse – anvendelsesmulighederne er helt i top. Planløsningen afrundet med et bryggers, gæstetoilet og et rummeligt badeværelse med kombineret badekar og brus; det her er uden tvivl en villa, som skal opleves med egne øjne.

I 1981 er villaen blevet til-/ombygget. Villaen ligger helt centralt i Bellinge – men alligevel i en lille, lukket bolig lomme. Få skridt fra hoveddøren fører det lille stisystem ud på den større Brogårdsvej, og her venter mange af byens faciliteter. Det gælder både handlemuligheder, bageri og take-away, og byen huser naturligvis også specialforretninger, skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er nem og hurtig adgang til motorvejen, og samtidig kan I køre til Odense C på bare 15 minutter. Ja, her går bolig og beliggenhed hånd i hånd.

Rosenvej 18, 5250 Odense SV
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
218
Grund:
1179
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
3.230 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter