fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR & LYS HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN

Del bolig

Attraktiv herskabslejlighed med 3m loftshøjde beliggenhed på det indre Frederiksberg ved Forum Metro. Der er gode indkøbsmuligheder, mange gode take away steder samt restauranter, de grønne omgivelser ved Landbohøjskolen samt Søerne. Gåafstand til attraktive handelsgader som H.C.Ørstedsvej, Godthåbsvej og Gammel Kongevej.

Lejligheden er beliggende i en flot og velholdt murstensejendom fra 1905 som i 2010 har fået lagt nyt skiffer tag og er blevet facade renoveret for og bag. Der blev monteret moderne støjdæmpende vinduer ved samme lejlighed, derved er støjen fra gaden knap hørbar - ejendommen har fjernvarme og adgang til hyggeligt og solrigt gårdmiljø. Derudover cykelskur, 5 m2 loftrum samt mulighed for leje af p-plads i gården til blot 400kr/mrd.

Lejligheden indeholder fordelingsentré med god plads til sko og overtøj, flot badeværelse med klinker og separat bruseniche, stort lyst og lækkert køkkenalrum med unik åbning til de øvrige rum, samt skøn udsigt til gårdmiljø og udgang til den store altan. To store stuer en-suite med dejligt lysindfald, hvoraf den ene stue har karnap. Endvidere et stort gård-vendt soveværelse med et stort indbygningsskab med hvide skydelåger. Planløsningen er god så man kan evt. have 2 soveværelser.

Bemærk at ejendomskatten er inkluderet i beløbet for fællesudgifter, jf. gældende lovgivning herom. Fællesudgifter minus skatten udgør blot 1990kr/md. inkl. aconto vand.

Sælger Christopher kan kontaktes direkte på tlf: 51 50 64 30.

Bestil gerne en fremvisning med det samme.

Rosenørns Alle 36, 1. tv., 1970 Frederiksberg C
Pris:
5.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
100
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1905
Ejerudgift pr. md.
3.424 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter