fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYST, INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS NÆR NATUR, STRAND OG BY

Del bolig

I naturskønne omgivelser med nær afstand til strand, havn og alle hverdagens gøremål ligger et lyst og indflytningsklart rækkehus. Her kan I nyde velholdte elementer, en dejlig udestue og en solrig gårdhave. Helt klart et besøg værd!

De farvede rækkehuse i Rosenlyparken er opført i 1972. Nær husene udfolder sig store, grønne arealer, hvor ungerne kan lege og socialisere med de andre børn området. På adressen er der mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. Her bydes I velkommen af en østvendt terrasse, mens der omme bagved huset udfolder sig en sydvestvendt gårdhave. Udenfor er også et lyst udhus.

De 120 veludnyttede kvadratmeter udfolder sig på tre lyse etager. Huset præsenterer sig med en fin entré, der giver plads til at hænge jakken og stille fodtøjet, inden vi skal på opdagelse. I stueplan kan familien samles i rummet, der forener køkken, spisestue og stue i åben forbindelse. I køkkenet møder I stilrene elementer og alle hårde hvidevarer, mens køkkenøen indbyder til gode samtaler eller lektiehjælp i hverdagen.

I den store stue strømmer det ind med lys gennem de store gulv-til-loft vinduer, der tilmed giver jer anledning til at åbne ud til udestuen, som kun forlænger sæsonen. I udestuen har I mange gode timer i vente, og herfra kan I skabe fri passage til den solrige gårdhave.
Om vinteren kan I i stuen hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen. I stueplan er også et toilet.

På første sal venter fire lyse soveværelser, mens I på etagens badeværelse kan nyde spots i loftet og et velholdt armatur.
På anden sal er et lyst soveværelse med ovenlysvinduer.

På adressen kommer familien nær alle hverdagens fornødenheder og skøn natur. Bare 950 meter fra hoveddøren kan dagligvareindkøbene nemt klares, og ønsker I et større udvalg, kan I cykle til WAVES Shoppingcenter på under fem min. Nærområdet tilbyder hertil legeplads, skoler, gymnasium og øvrige institutioner. 3,6 kilometer fra huset finder I Greves hyggelige lystbådehavn, som indbyder til et hav af gode gåture i den friske luft. Et stenkast fra havnen finder I stranden, hvor der venter jer mange afslappende, naturskønne timer. I kommer ubesværet med offentlig transport med to kilometer til stationen, og tager I bilen, kan I nå hovedstaden på en lille halv time.

Velkommen!
Rosenlyparken 192, 2670 Greve
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
120
Grund:
200
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter