fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! NYDELIG ANDELSLEJLIGHED - GOD PLACERING

Del bolig

Velkommen indenfor på Rolighed 5G, hvor denne fine andelslejlighed er placeret i stuen. Lejligheden råder over 61 kvadratmeter med et værelse og et køkken i åben forbindelse til stuen. Hjemmet fremstår lys, lækker og indflytningsklar og er perfekt til singlen eller det unge par, såvel som det ældre på grund af stueplaceringen.

I får en rummelig entré og gang, der nemt kan huse masser af opbevaring. Badeværelset, der er opført med grålige fliser, er udnyttet godt med plads til både skabsplads, vaskemaskine og rummelig separat bruseniche. Det oplagte soveværelse har et fint lys fra de to vinduer og der er - udover seng - plads til både skabsopbevaring og måske en barneseng?

Lejlighedens primære leverum giver masser af plads til at indrette både spiseafdeling og sofaafsnit i det velholdte rum, der prydes af et dejligt lysindfald. Den åbne forbindelse til køkkenet skaber et godt flow mellem afdelingerne, så I altid kan følge med i samtalen.

Køkkenet er opført med naturfarvede elementer og mørke detaljer, der giver en smule kant til lejlighedens ellers lyse og lette udtryk, og I får masser af opbevaring både oppe og nede samt bordplads, der gør madlavningen bare lidt lettere.

Andelslejligheden er placeret i en ejendom fra 1994, hvor det gode fællesskab er i højsæde. Ejendommen står nydelig og velholdt med et fællesrum til mindre fester og overnattende gæster. Da I har åben adgang til jeres egen skønne lille terrasse, er det altid muligt at få frisk luft inden døre, og I kan nemt finde plads til at nyde morgenkaffen under den blå himmel. Til sidst kan det nævnes, at I får fælles cykelskur.

Med en beliggenhed under 200 meter fra Sorøs hovedgade er I sikret god detailhandel og indkøbsmuligheder. Der er masser af muligheder for hyggelige spisesteder - måske endda et besøg på gourmetrestauranten Støvlet Katrines Hus - og flere fine kulturtilbud. I kommer heller ikke til at være langt fra Akademihaven, der er en yndet park at gå tur i, og i Sorø sø kan I få et køligt dyp! Alt i alt får I en skøn beliggenhed i en af Danmarks mest historiske byer!

Vi glæder os allerede til at byde jer velkomne indenfor!


Rolighed 5G, st., 4180 Sorø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
61
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1994
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter