fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE ETPLANSVILLA MED HYGGELIG HAVE OG ATTRAKTIV ADRESSE

Del bolig

Fuglekvarteret i Hundested har en utroligt bred appel: takket være den nære afstand til den maritime midtby med de mange tilbud får bymennesker helt automatisk deres interesse vakt, mens også de, der drømmer om ro på matriklen og søde naboer har fundet en helt særlig oase i kvarteret. Så tag med til Rørsangervej 2B, hvor et charmerende rækkehus nu gør sin entré på boligmarkedet!

Ejendommen - som har status som ejerlejlighed - er opført i 1987 i et plan i gule sten med mørke betontegl. Mod sydvest har den en lille lukket, meget smuk have som er nem at holde med bl.a. 2 dejlige solterrasser. og mod øst er der en dejlig flisebelagt forhave med morgensol.

Ejendommen indeholder: Lys og indbydende vinkel entre, dejligt soveværelse med flot skabsvæg, værelse med indbygget skab med skydelåger, nydeligt badeværelse med hvide klinker og gulvvarme, velindrettet køkken med spiseplads og dør til funktionelt bryggers med egen indgang, vaskefaciliteter og masser af skabsplads, stue med dejlig brændeovn og adgang til stor integreret havestue med et fantastisk lysindfald fra ovenlysvinduer og glasgavl samt dør til terrasse/haven. Der er mulighed for at inddrage enden af stuen til et ekstra værelse.

Ja, muligheder er der nok af! Og det gør det bestemt ikke værre med den familievenlige beliggenhed i det skønne nabolag, der kendes som et af Hundesteds mest eftertragtede. Her er kun 1 km til Hundested Skole og endnu kortere til pasningstilbud for de yngste, og skal der handles ind, ligger der en god håndfuld velassorterede dagligvareforretninger bredt ud over hele midtbyen. Hvad end lysten kalder på en is fra Vaffelhjørnet eller en slentretur langs molen, er Hundested den hyggeligste by at slappe af i, og der er tilmed sommerseværdigheder som Sandskulptur Festivalen og de mange kunstgallerier til at mætte øjnene.

Velkommen.


Rørsangervej 2B, 3390 Hundested
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
113
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter