fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! PERFEKT VILLA MED POOL I BAGHAVEN

Del bolig

En unik villa er, hvad der venter jer på Rønvangen 119 i dejlige Hinnerup. Her er der kælet for detaljen, og så har I alt, hvad I behøver i jeres hverdag, tæt på.

I kan gøre store armbevægelser i boligens stue, der både kan indrettes med spiseafdeling og opholdsafsnit. Der kommer masser af lys ind i rummet gennem de gulvlange vinduer, og så glider stuen fornemt over i et åbent køkken fra Kvik med køkkenø og opvaskemaskine. Stilen er moderne og primært med hvide køkkenelementer, der bidrager til et tidløst udtryk. Der er fire værelser at hente i villaen, som alle står snorlige med et dejligt lysindfald og pæne gulve, og et af værelserne har desuden et walk-in closet, der gør opbevaringen af tøj super overskueligt. I hjemmet er der to badeværelse, som begge er velholdte og i neutrale farver. Det ene badeværelse har et flot klinkegulv, som fortsætter ind i den separate bruseniché af glas, mens det andet imponerer med et lækkert badekar. I entréen vil I opdage et klinkegulv, som fortsætter hen ad den gang, der fører jer til villaens bryggers. Her er der masser af opbevaringsmuligheder, og så er det også her vaskemaskinen og tørretumbleren er placeret. Desuden finder I gulvvarme i badeværelserne, gangen, bryggers samt et værelse.

Boligen er en fantastisk murstensvilla fra 1973 perfekt til børnefamilier, hvor I vil blive paf over at se, hvad der gemmer sig i baghaven: Den formidable pool er helt klart showets stjerne og tilføjer en følelse af luksus til hverdagen. Til poolen medfølger afspærring, som passer på ungerne, og så er den nedgravet i en stor træterrasse, der desuden muliggør, at I kan opholde jer i fine udendørsmøbler eller kokkerere et lækkert grillmåltid. Hyggelige flisestier guider jer rundt i haven, der i øvrigt har dejlige grønne arealer, hvor de mindste kan lege. Der er to skure med plads til opbevaring af eventuelle haveredskaber eller cykler, og så er der desuden et anneks tilknyttet ejendommen.

Hjemmet er beliggende i et roligt villakvarter, der giver børnene mulighed for at lege frit og trygt på vejene og på en af de mange omkringliggende legepladser, og så er der stisystem langs å og ud i den smukke Søftendal. Få minutters gang fra boligen finder I nærmeste daginstitutioner, og der er sikker gang og cykelsti til skole, som ligger ca. 800 meter væk. Den korte køretur til byens centrum bringer jer tæt på indkøb og shoppingmuligheder, og herfra kan I også stige på toget og komme til Aarhus i løbet af et kvarter.


Rønvangen 119, 8382 Hinnerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
168
Grund:
906
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter