fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Hyggeligt hus i hjertet af Langeskov

Del bolig

Hyggeligt hus i hjertet af Langeskov

Midt på strækningen mellem Odense og Nyborg finder I den dejligste base for jeres nye tilværelse, nemlig Langeskov. Stationsbyen placerer sig midt i naturskønne rammer, og takket være toget er I samtidig forbundet med Odense på under ti minutter - og I kører også uden stop til København. Der er dog ingen grund til at forlade Langeskov, for det er en by med et rigt handelsliv, og jeres nye hjem ligger lige i hjertet af det hele, så I har gåafstand til butikker og indkøbsmuligheder. Derudover har I 500 meter til stationen og gåafstand til byens populære skole.

På den centrale beliggenhed, nærmere bestemt på Røjrupvej 14, bydes I velkommen hjem af en hyggelig villa, hvis klassiske arkitektur tydeligt afspejler husets byggeår, nemlig 1942. Her står en carport klar til bilen, og omme på modsatte side af huset står en skøn have klar til sommerdagene. Her får I et herligt uderum, der er indrettet med træer, buske, solrige terrasser og en fin legeplads.

Bag villaens klassiske ydre venter jer tre etager, der samlet set giver jer 144 etagemeter, og de 57 af dem hører til i kælderen, hvor I får et bad, et vaskerum og to disponible rum, som kan forvandles til alt lige fra hobbyrum til hjemmekontor. Herefter går turen videre op ovenpå, hvor en god planløsning giver jer en separat værelsesafdeling på førstesalen og hjemmets naturlige opholdsrum i stueplan.

Øverst får I to værelser, hvoraf det ene opgraderes med egen udgang til svalegangen, som inviterer på frit udsyn over villavejenes hustage - her har I fundet det perfekte spot til morgenkaffen! Nedenunder finder I derimod et toilet samt opholdsrummene, som tæller køkkenet og stuen. Drømmer I om ét stort opholdsmiljø, kan I jo eventuelt åbne op mellem de to rum, og der er i det hele taget mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på boligen, så I kan få det hele præcis, som I vil have det. Måske et sjovt projekt for parret eller den unge børnefamilie, der har hovederne fulde af boligdrømme?

Velkommen til Røjrupvej 14.
Røjrupvej 14, 5550 Langeskov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
87
Grund:
785
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1942
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter